Kadınlara hakettiği değeri veriyor musunuz ?(erkeklere özel)

Konu sahibi son olarak 1671 gün önce görüldü
Hep kadınların şiddete maruz kalmasını konusup duruyoruz, peki siz forum beyleri kadınlara yeteri kadar değer veriyor musunuz ?

Hayır çünkü izin vermiyorlar

Kendileri zorla alıyor efenim. Hatta bizim değeri bile alıyorlar.

Hak verilmez alınır. Kadın değerli olduğunu önce kendisi farkında olmalı. Erkekler terazi değil ki kadını tartsın, bu anlamda otorite de değiliz. Eşitlikten yanaysak değer yargısı da karşılıklı olmalı.

Saygıda kusur etmem. Kim olursa olsun, saygılıyımdır. Bana yaklaşımına , yakınlığıma ve yaşadıklarıma göre davranışımı şekillendiririm.

hangi kadın ne kadar değeri hakediyorsa o kadar değer veriyorum. üç kuruşluk kıza üç kuruşluk değer verirken paha biçilmezide paha biçilmez görüyorum

seksist bir yaklaşım aslında , önemli olan insanın insana verdiği değerdir , he sen nekadar verion xasthur öle yazmak kolay dediğini duymadım sanma...

karşımdaki bayan sevgilimse verdiğim değer , ailemden biri olmaya aday yolunda olucağından normal bir flört aşamasından daha fazla olmalıdır.

entellektüel insanlara biraz tarhana egzotikliğinde bir cümle olucak ama ; kız kardeşi olanlar daha iyi anlar.

ama maalesef ülkemizde son olaylardan sonra erkeğin kadına verdiği değeri özetlicek vahim slogan ;

sen iztiyor duj verecek 50 dolar dır.

değer sözle değil , kişiye hissettirilen eylemlerle ölçülür yada gözealdığınız fedakarlık yahut bir sarılma bile değer verdiğinizi anlamasına yeticektir , zaten istedikleri budur (paragöz bayanları konun dışında tutuyorum)
siz sarılın anlamassa o onun hatasıdır beyler.

kaçtım ben bb

erkein verdiği değer cüzdanının ne kadar kabarık olduğuyla ölçülür :p

sonra kadını neden metalaştırıp parayla satın almaya çalışıyorsunuza Jan dan tokat gibi cevap;

erkein verdiği değer cüzdanının ne kadar kabarık olduğuyla ölçülür

bunu duyan türk halkı erkekleri ....

yaw değer verioruzda ne oluyor paramızı seviyorlar

diye kavgayı sürdürmeye devam ettiler...

şimdi magazin haberlerimize kaldımız yerden devam ediyoruz......

demet akalın tatile gittiği otelde-.......................

sonra kadını neden metalaştırıp parayla satın almaya çalışıyorsunuza Jan dan tokat gibi cevap;

erkein verdiği değer cüzdanının ne kadar kabarık olduğuyla ölçülür

bunu duyan türk halkı erkekleri ....

yaw değer verioruzda ne oluyor paramızı seviyorlar

diye kavgayı sürdürmeye devam ettiler...

şimdi magazin haberlerimize kaldımız yerden devam ediyoruz......

demet akalın tatile gittiği otelde-.......................

Çol acimasizsin ama ister istemez aklima;
Degeri cuzdanla olcen birisi evlenip bir es olmak icin açık çek istermi sorusunu getirdi.
Dogrusu annesi adina uzuldum binbir emekle buyuttugu cocugunun her seyi parayla olctugunu bilse ne kadar uzulurdu.

Erkeklere sorulmuş ama ben hayatımdaki erkeklerden hakettiğim değeri alıyorum, teşekkürler hepsine.

Çol acimasizsin ama ister istemez aklima;
Degeri cuzdanla olcen birisi evlenip bir es olmak icin açık çek istermi sorusunu getirdi.
Dogrusu annesi adina uzuldum binbir emekle buyuttugu cocugunun her seyi parayla olctugunu bilse ne kadar uzulurdu.

bende buna üzüldüğümden şımarmasına kızamıyorum ya bro , umarım geç olmadan anlar

Aslında konuyu açınca sadece erkeklere sorulmuş olmasaydı daha mi iyi olurdu diye düşünmedim değil döngüsel :)Kadınların da kadınlara pek değer verdiği söylenemez. Benim cevabim da ayni bu arada ben deger görüyorum lakin hic deger görmeyen kadinlar oldukça fazla, bu onlardan mi yoksa karşılarındaki insanlardan mi kaynaklanıyor bilemedim.

Geri