Kadınlara En Çok Kur Yapan Hayvan

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
Kadınlara En Çok Kur Yapan Hayvan
Bilimsel bir araştırma, cinsiyet ayrımı yapmadan insanlara sevgi gösteren köpeklerin aksine kedilerin tercihlerini kadınlardan yana kullandıklarını ortaya koydu.
İtalyan haber ajansı Adnkronos'da çıkan habere göre, 41 kediyi gözlemleyen Viyana Üniversitesinden bir grup bilimadamı, bu sevimli hayvanlarla kadınlar arasındaki ayrıcalıklı ilişkiye şahit oldu.

Bilimadamları, araştırmada, kedilerin kadınlarla olan ilişkisinde, miyavlamalardan ve erkeklerle olduğundan çok daha yoğun fiziksel temastan oluşan bir tür "kur yapma" davranışı sergilediğini gözlemledi.

Araştırmacılar, kedilerin evdeki kadın arkadaşlarının sevgisini kazanmaya yönelik bu davranışının, annesini kazanmak ve başta yemek olmak üzere isteklerini elde etmek için yeni doğmuş bir bebeğin içgüdüsel olarak sergilediği tutuma benzediğini de belirtti.

O zaman eve erkek kedi almak yok. Benim hatuna kuyruğunu sürtecek gucu gucu yapacak mırlayacak ben de izleyecem ha yok öyle yağma tekir efendi hadi başka kapıya ;)

Kediler çok sırnaşıyor ya, benim hoşlanmadığımı da anlıyorlar mıdır nedir, özellikle böyle sırnaşıyor.

Ama çok tatlılar. Nasıl severim nasıl.

OKUZ dur heralde diye bakmaya gelmistim ahshssjgshgsjs

Walla benim kedi disiydi. Benim kucagimdan başkasınınkine gitmezdi kolay kolay. Bi terslik var araştırmada :p

Ben tavsan severim m acaba oda beni severmi ki

Hadi yaşadınız hanımlar Mart'ın bitmesine bir gün kaldı :)

Benim arkadaşın kedisi var arkadaş erkek, kedi öyle kur yapıyor ki yaşarsınız dişi kediye yapıyor :asd:

Kadınların tercihi de kedilerden yana zaten=) Birbirlerine kur yapıyorlar karşılıklı.

Geri