Kadınlar zengin eş istemiyor

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadınlar zengin eş istemiyor
İngiltere'de yapılan araştırma kadınların eş adayı seçimlerinin son 40 yılda nasıl değiştiğini gösterdi.

İngiltere'de yapılan araştırma kadınların eş adayı seçimlerinin son 40 yılda nasıl değiştiğini gösterdi.

İngiltere'de bir toplum araştırma şirketinin yaptığı ankette kadınların 40 yıl öncesine göre evlenmek için kendilerinden fakir erkekleri seçtikleri ortaya çıktı.

17-30 yaş arası kadınların katıldığı ankette kadınların özellikle kariyer yaptıktan sonra maddi gelirleri kendilerinden daha düşük erkeklerle evlendikleri ortaya çıktı.

Çalışmayı yürüten ekip bugün elde edilen verilerin 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ortaya çıkan "evlilik" istatistiklerinden çok farklı olduğunu belirtti. O dönemde kadınlar kendilerinden yaşça daha büyük ve daha varlıklı kişilerle evlenme eğiliminde olduklarını söyledi.

bir tane gösterin, hemen nüfusuma alayım..

Sebep olsa olsa aşktır. Bu Türkiye'de yapılsa %99.9'u zengin eş derdi. :p

Auria herkes sen değil, sende ki gibi tek kriter fenerli olsun, olsun :(

Paran da pulunda gözüm yok ki, ben sadece fenere olan aşkına vurgu yaptım şaka yollu tövbe

İngilterenin fakiri bile bizden zengin olduğu için, onların zenginlik kavramı farklı tabi :D Belki o kadarını istemiyorlardır.

Ben istemiyorum. Beni gecindirecek bir işi olsun yeter.
Bu zamana kadar gözüm hiç yükselerde olmadı.
Huzur sevgi olsun. Sonra da çocuklarıma iyi bir baba olsun.

Valla ben doğru diyorum bayım.
Ben varlığı da yaşadım, yokluğuda.
ALLAH ne çok verip azdırsın, ne az verip arattırsın.
Neyime yetmiyor bir maaş? Onca insan nasıl geçiniyor ise bende geçinirim.

Siz nasıl güzelliği ve fiziği için güzel bayan istiyorsanız; bazı kadınların da daha rahat yaşam sürmek için zengin erkek tercih etmesi o derece olağan.

Başlıkta ''istemiyor'' yazıyor. Ben de istemiyor olma durumuna inanmadığımı belirttim. Sanırım yanlış cevap verdin şimdi. Ayrıca benim sevdiğim insan bir Adriana Lima değil ama O'nu, ondan daha çok seviyorum.

Başlıkta ''istemiyor'' yazıyor. Ben de istemiyor olma durumuna inanmadığımı belirttim. Sanırım yanlış cevap verdin şimdi. Ayrıca benim sevdiğim insan bir Adriana Lima değil ama O'nu, ondan daha çok seviyorum.

Pardon, yanlış anlamışım o halde. :)

Bir kadın sırtını yaslayabilecek bir eş ister bence.
Parası olacak elbet ancak o kadar da çok zengin olsun diye tutturan pek kadın görmedim.
Zaten çok zengin olsun isteyen kadın hiç evlenmeyeceği bir adamla bile evlilik kurabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri