Kadınlar üşümüyor!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
2000 doğumlu 2 kız kuzenimle buluşmak hasebiyle buluşma yerinde onları beklerken soğuk 1 gündü ve onlar neredeyse mini eteklerle çıkageldiler mrbğaa berat ağbiim diye selam vermeden laflarını kestim ve şayirsel kimliğimle şu doğaçlama 4lüğü söylemiştim;

etrafımda köstekler
evde yanmıyor petekler
ben dondum üşüdüm
kız nedir bu etekler?

Tşk.

Ve evet, kadınlar üşümüyor...

Tabii ki üşümezler, ceketlerimizi montlarımızı vermekle geçiyor küçücük ömrümüz.
Kadınlar ısınsın diye biz kendi bedenlerimizi donmaya bırakıyoruz.
Üstüne birde şikayet ederler.
Nankörsünüz hanımlar.

Nişanda düğünde tabikide elbise giyip açık ayakkabı giyinicem özel gün sonuçta ve bulunduğumuz mekanlar terletecek derecede sıcak oluyor.

Normal zamanda zaten marul gibi kat kat giyiniyoruz üşümüyorlarda ne demek ?

Evet arkadaslar bir sprey var suruyorsun usume filan olmuyor kadinlarin sirlari bu….. saka saka ne demek usmuyor yahu isyerinde eskimo gibi geziniyorum. Usumeyen insanlara imrenmisimdir manda derisi mi, yediklerinden ictiklerinden midir nedir bilmiyorum...

Ben kat kat giyinmeyi sevmiyorum.
Soğuk suyla duş alıyorum, evet bu havada bile.
Değerler yerinde mi bilmiyorum, ama buz gibi olmayı severim.
Hasta olmuyormuyum derseniz, çok efsane hasta oluyorum.:)

Yalan yahu. Hiç unutmam seneler evvel erkek arkadaşımla otobüs yolcugunda molaya çıkmıştık.
Ben it gibi titrerken o kendi montunu da çıkarıp üstüme atmıştı . belki de ben kansızdım.
Bilemiyorum. Neyse anılarım canlandı Allah belasını versin körolasıca.

Kalın giyinmeyi reddedenlerdenim. Ne kadar kalın giyersem o kadar sıcağa alışıp hasta oluyorum. Yaşasın her mevsim askılı, mini, şort.

Konu İçerisinde Bulunan Argo Ve Buna Benzer Postlar Temizlenmiştir. Devamı Halinde Uygunsuz Mesaj Atan Kişiler Konu İçerisinde UZAKLAŞTIRILACAKTIR..

Kadinlarda yağ oranı daha fazla. Türk'ün söylediği şey bu. Lakin kadın yağlandikca soğuktan daha az etkilenir demek doğru degildir. Hatta titreme ile ısınma, kas kitlesi fazla olan erkeği daha avantajlı kılar. Tabi yüksek hemoglobin oranı da cabası.

"Bu kış günü cıbıldak dolaşıyorlar, demek ki yanıyorlar" diye düşünmeyin. Kadın güzel şık ve seksi görünmek için kıçı donsa da belli etmez. Az düşün. Sana dünya vaadetseler o stilettoları giyer misin?

Geri