Kadınlar sakallı erkeklerden mi hoşlanıyor?

• Kullanıcı Muphem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Geçmişte insanlar sakalın pis ve dağınık durduğu görüşündeydi. Ancak yeni yapılan araştırmalar sonucunda kadınların sakallı olan erkekleri beğendiği ortaya çıktı.

5db68dc8ae298b4247f16b9f

Günümüzde sakal erkeklerin aksesuarı haline gelmiş durumda.

Avustralya'nın Queensland Üniversitesi Psikoloji Okulu'nda yapılan araştırmalar sonucunda şu bilgilere varıldı.

5db68dc866a97cfcc69965f5

Yüzlerini traş eden erkekler, istatistiklerine göre ortalama olarak ömür boyu 3.350 saatini banyoda geçiriyor.

Belki de sakal bırakmanın son yıllarda büyük bir trend haline gelmesinin nedeni budur.

İyi haber şu ki, sadece bir erkeğin zamanını kurtarmakla kalmıyor, aynı zamanda daha fazla kadının ilgisini çekiyor.

5db68dc8ae298b41a7a12100

Avustralya ve Finlandiya'daki üniversitelerde bilim insanlarının yaptığı çalışmada kadınların bu eğilimleri merak edildi ve araştırıldı.

Çalışmaya yaklaşık 8 bin 500 kadın davet edildi ve aynı adamların fotoğraflarından oluşan fotoğraflar gösterildi.

İlk etapta temiz tıraşlı daha sonra hafif sakallı en sonunda da yoğun sakallı fotoğrafları gösterildi.

Kadınlardan bu fotoğrafları değerlendirerek çekicilikleri ve bir ilişkide olup olmayacaklarını değerlendirmeleri istendi.

5db68dc8ae298b41a6ceddc1

Kadınların çoğu sakallı erkekleri çekici bulurken onlarla uzun vadeli bir ilişki yaşanabileceğini belirttiler.

Temiz traşlı yüzler ise kısa süreli ilişkiler için seçildi.

Araştırmaya katılan kadınlara göre sakalı olan erkekler, daha kuvvetli, kendinden emin ve güvenli bulundu.

İnternethaber

Herkese yakismiyor ya.
Bir de kina yakanlar var.
YaRabbülalemin diyesim geliyor.s

Bu da gol değil, şansımı başka konularda deneyeceğim.

Bu fotograftaki gibilerse severiz tabi :p

Tabiki. Aslanda yele neyse erkekte sakal odur. Testosteronu temsil eder. Erk göstergesidir. Sakalsız erkek harem ağası gibidir. İğdiş edilmiştir. Geniş kalçalı iri memeli doğurgan dişiler tarafından tercih edilebilir olmak için sakal şart.

Not: sakalsızım

Sevdiğim için hep mod kabasakal. Birinin yakıştırmasını beklemem. Ben kendimi öyle seviyorum. Yıl da max iki defa alırım sakalı. Dışında hafif inceltiyorum ara ara.:D 1-2 beyaz gördüm, canım sıkıldı ya la.:mnyk:

[ARGO]climax[/ARGO] ile yeni kelimeler öğreniyorum [ARGO]iğdiş evladı[/ARGO] diyeceğim bundan sonra sadfsdafsdf

sakal da bırakmıyorum
kaldım sap gibi ortada

Geri