Kadınlar niçin dişiliğini kullanır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Erkeklerin (bazılarının ) zaafını kullanıp istediğini elde etmek için elbette başka ne için olabilir ki ?
Adı üstünde dişilik.

bir gün daha bitti.
milyonlarca kadın hayallerinin adamını bugün de bulamadı...
yarın da bulamayacak, öbür gün de...
öyle bir adam yok çünkü...

Ben 13 sene boxer tiger besledim. O bile parka gittiğinde arkasına 7-8 köpek takıyordu :) Çişe çıkarıyordum sokaktaki bütün cinsi kırması benim köpeğin arkasındaydı. Şaka bir yana kadın doğuştan dişiliğe sahip bunu kullanan kullanır kullanmayı beceremeyen kullanmaz ya da istemez. Neden istemez onu da düşünmek lazım :)

dişiliğini kullanarak kişiliği olmayanları ayıklayıp geriye kalanlardan en doğrusunu seçmek için, ne bileyim ya. dişiyiz dişiliğimiz kullanırız, dişilik kötü bir şey değildir.

Disi elbette bunu gosterecek. Erkeklere niye bunu sormuyoruz Mesela? Ne kadar yabanci geliyor degil mi?
Ancak burada kastedilen kadinligini kullanarak hak etmedigi seylere hak kazanmasi ya da baskasinin hak kazanmasi gereken seye sadece gosterdigi tavirla hak kazanmasi ise bunu tartisabiliriz. Bunun sebebi de dunyada belli basli yuksek mevkili yerlere erkeklerin daha fazla egemen olmasi ve kadinlarin da bunu kullanabilme yetenegindendir.
Yillar once Bir is gorusmesinde, karsimdaki meslektasimin, genc avukatsin bunu da kullanmak isteyen patronlar var demesi gibi. Ah simdi sen olaydin da o masayi nasil kafana geciriyorum. Evet. Gerildim.

erkeğin ömrü böyle geçiyor
bırakın birazda kadınlar yapsın
doğalsa iyidir
çaresizlik kötü

Kişiliğiyle bir yere gelmeyi beceremeyenler, kendi ayakları üzerinde durup yükselemeyenler acizliklerini yaratılış özelliğini kullanarak örtmeye çalışırlar.

Kısıtlı silahlarının en etkilisi odur.

Erkeğin en büyük zaafına hitap etmenin hayatın içinde kendisine kazandıracaklarının fazla olduğunu düşünür. Doğrudur da. Fakat bu durum kendisini hep hayata ortak değil, yancı yapacaktır.

kadınlar dişiliğini mi kullanmış
karma seksi göbeğiyle kızları mı etkiliyormuş
gerek yok böyle şeylere

Dişilik bir uzakdoğu felsefesidir. İki temel şartı vardır.
-Olgunlaşınca düşerler
-Düştüklerinde olgunlaşırlar

Kişiliğiyle bi yere gelemeyenler dişiliğini kullanıyor işte :)

Geri