Kadınlar neden yanlarında ruhen, fiziken ve maddiyat olarak güçlü erkek ister?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Güçsüz bir karakter ve kadınların elinde kukla olan bir erkek profili çok iticidir çünkü hangi kadın ne tarafa çekerse o tarafa gidecektir. Kendinden emin ve kadınların hakimiyetine girmeyen erkekler her zaman daha çok dikkat çeker, kadınlar için öncelik güven duymaktır. Güçsüz tavırlar sergileyen bir erkeğe güven duyulamaz.

Maddiyat konusu ise kadının maddi gücü ile denklik açısından önemlidir yoksa aradaki uçurum büyüdükçe ilişkide denge de bozulur, bir taraf daha fazla söz sahibi olmaya başlar.

Görsel anlamda güç ile anlatılmak istenen de evrimsel açıdan ise kadınlar içgüdüsel olarak fiziksel gücü, aynı zamanda hayatta kalma olasılığının yüksekliği ile bağdaştırdıkları için günümüzde de kaslı erkek kavramı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Geçen aynada şöyle bi kendime baktım
Sonra gülümsedim ve dedim ki; olum sen var ya ruhen fiziken ve maddiyat olarak full paketsin sen dedim. Acayip bir şeysin. Bence bir erkek aynaya baktığında kendine bunu söyleyebilmeli

Evrimsel bir altyapısı olduğuna dair uzunca bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

Temel içgüdülerden hayatta kalma dürtüsü. İlk insanlar çağında vahşi bir yaşam var malum, yırtıcı hayvanlar, avlanarak yaşama zorunluluğu vs. Kaslı, güçlü, yapılı erkek o zamanlardan kadınların ilgisini çekmeye başlıyor. Bu alanı yaratabilecek kişi çünkü. Avlanır aç bırakmaz, barınma sorununu çözer vs.

Aynı durum erkekler için de üreme iç güdüsü olarak var. Bir diğer içgüdü de neslin devamını sağlamak çünkü, bundandır ki erkek de büyük memeli, büyük popolu kadına ilgi duyuyor. Daha doğurgan bir form görüntüde.

E bu güdüler günümüzde maddiyatla da sağlanabildiği için, maddiyat da devreye girdi.

Geniş omuzlarin da prenses (bebeği) gibi hissetmek için

Çünkü zayıf erkeğin ne kendine ne de yanındakine hayrı olur. İlişkinin devamı için kadının sürekli ama sürekli fedakarlık yapması ve kendini tüketmesi gerekir. Bir insan kendine zulmetmekten keyif alıyorsa ona uygun kişilere çekilecektir.

Olm ne riyakar forum oldunuz. Hem güçlü erkek istiyonuz, hem ayak yıkamam diyorsunuz.

Biri olmadan diğerini satın alamazsiniz.

Not: ayak yıkama alegorik kullanıldı.

Olm ne riyakar forum oldunuz. Hem güçlü erkek istiyonuz, hem ayak yıkamam diyorsunuz.

Biri olmadan diğerini satın alamazsiniz.

Not: ayak yıkama alegorik kullanıldı.
Güçlü karakter derken 'sağlam' karakterden bahsediliyor yani yapay şiddet gösterileri ya da kadına köle gibi davranan bir zihniyet veyahut maço tavırlar kastedilmiyor. Kadında da erkekte de şayet külhanbeyi tavırlar varsa, bu durum zaten zayıf karaktere işarettir çünkü bu şekilde güçsüz yönlerini baskılamaya çalışıyordur.

Kadınlar yanında kendine her konuda destek olan ve yola çıkarken tereddüt duymayacağı, güvenilir erkek ister ayrıca bir sorun olduğunda problem çözebilme kabiliyeti olmalıdır.

Geri