Kadınlar neden yanlarında ruhen, fiziken ve maddiyat olarak güçlü erkek ister?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Kadınlar neden yanlarında ruhen, fiziken ve maddiyat olarak güçlü erkek ister?

böyle bir kadın varsa ben de istiyorum.

O biraz kadinina bagli sanirim. Yani kimisi bunu kabullenemez. Kimisi der "bir kez dunyaya geliyorum baksin bana isi ne" nadir olarakta "ben de bir bireyim tek basima yuku omuzlamak yerine birlikte omuzlayacagim bir es ariyorum" der. Bazilari "sarisin olsun tastan olsun" der. Bazilari "asiret paket istiyorum" Der. Bazilari "kodumu oturtsun perde oynattirmasin evde bana" der. Bazilari tas kafa ve esmer olsun onlar kopek gibi seviyor" Der. Miyminti olacagina icinden ne cikacagi tahmin edilemeyen bir hediye kutusu misali erkek ister. Bazilari zki buyuk olsun ister.
Bazilari "aksam eve donerken koltugunun altina ekmegini alip eve getirsin namusumuza halel getirmesin" der.
Bazilari "zekasina hayranim ben" der.
Bazilari "sixpack'ine hayranim" der.
Bazilari "omuzlari genis olsun bacak omza severim" der.
Bir de serefsiz erkek sevenler vardir. Cunku renklidirler. Ornegin polis cevirmesinde ceza yemeden bir corba parasina memuru ikna etmesini severler. Bazilari organize kabiliyetli erkek , bazilari disa donuk sever.
Bazilari anac olur ice donuk sever.
Bir de babalarindan cok ceken annelerini goz onunde bulundurarak babasinin kopyasi erkeklerden kopamayarak onu adam etmeye calisan ve bu ugurda hayatinin askini kaybetmis ve hayatina tebelles olmus erkek severler.
Yani kadinina gore degisiyor biraz.

Ben okudum. Godot'yu beklerken godo'ğumuna da kalabilirler, benimkinin şarjı iyi gidiyor ya da ekran kalitesi yüksek gibisinden "bu işimi görüyor" argümanıyla kendilerini tek eşlilik noktasında ikna da edebilirler diyor.
3.tur ile yakinlasmalar devam edecek. Topladigimiz bulgular ile dunyaya geri donuyoruz simdi. Venus yolculugumuz bu kadar karşim.

Okumadım ama bence haklısın @Xasthur
Sagolasin kral eksik olma.

Ya jdkdkdkd yeri geldi mi hepiniz ataerkilsiniz iş maddiyata geldi mi e o da bir birey hadi yemeyelim birbirimizi

Ya jdkdkdkd yeri geldi mi hepiniz ataerkilsiniz iş maddiyata geldi mi e o da bir birey hadi yemeyelim birbirimizi
Hayir bu repligi;
Yani "bende bir bireyim erkek hegemonyasina karsiyim "ci kadinlarin "we can do it" ci yahut Johan williams'ci kadinlarimiza ithafen belirttim. Hesabi fifti yapalim diyen kadin falan

Ne istiyordunuz ruh hastasi, dengesiz, miyminti, ne istedigini bilmeyen ve de bi becerisi olmayan erkekler istememizi mi?

Geri