bu dediniz sey cok haklisiniz hocasfkhkhjjjjhhgKadinin Yirmi bes yaslarina kadar gecerli bu olgun erkek zamazingosu.
Övme bence de byjyj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu dediniz sey cok haklisiniz hocasfkhkhjjjjhhgKadinin Yirmi bes yaslarina kadar gecerli bu olgun erkek zamazingosu.
Övme bence de byjyj
O ne demekrakamlar sadece sayı dostum teorisi ile ilerliyorum Atiba'mız öyle öğretti sağ olsun :=)
aşkta yaş tanımıyoruz demekO ne demek
Demek enişte ya çok büyük ya da küçük…aşkta yaş tanımıyoruz demek![]()
belli olmaz ikisi de olabilirDemek enişte ya çok büyük ya da küçük…
Gözüm üstünde…belli olmaz ikisi de olabilir![]()
ayşe'cim bugün iki bağyan bana korku dolu anlar yaşattı biri dedi ki burnunuz ve dudaklarınız çok güzel diğeri totomu beğendi yani bilemedim seni gözetmen tutmuş olabilirler mi:pGözüm üstünde…
Yok ben değilim ama küçük çıtır manitanın anası olabilir sklkksayşe'cim bugün iki bağyan bana korku dolu anlar yaşattı biri dedi ki burnunuz ve dudaklarınız çok güzel diğeri totomu beğendi yani bilemedim seni gözetmen tutmuş olabilirler mi:p
belki de olgun beydir bilemezsin...Yok ben değilim ama küçük çıtır manitanın anası olabilir sklkks