kadınlar neden mini etek giyer

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü

Kadınlar neden mini etek giyer?

• Erkekleri etkilemek için

Kullanılan: 9 12.5%
  • Öyle mutlu oldukları için

Kullanılan: 6 8.3%
  • Dikkat çekmek için

Kullanılan: 33 45.8%
  • Canları istediği için

Kullanılan: 24 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    72
Önce şunu bi öğrenin. Kadınlar sadece ve sadece kendilerini iyi hissetmek için giyimlerine özen gösterirler. Erkekler falan yalan onlar.

Ohaaa beyin fırtınası adeta. Nedenini araştırdığımız şeyler bizi çok yükseklere taşıyacak.

valla ben tebliğ edeyim de üzerimde kalmasın
NUR 31
Ve mü'min kadınlara söyle, bakışlarını indirsinler (haramdan sakınsınlar) ve ırzlarını korusunlar. Zahir olan kısımlar (görünen el, yüz ve ayaklar) hariç, ziynetlerini açmasınlar. Ve başörtülerini yakalarının üzerine koysunlar (örtsünler). Ve ziynetlerini, kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kadınlar veya ellerinin altında sahip oldukları (cariyeler) veya erkeklerden, kadına ihtiyaç duymayan hizmetliler veya kadının avret yerlerinin farkına varmayan çocuklar hariç, açmasınlar. Ve gizledikleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını vurmasınlar. Ey mü'minler, hepiniz Allah'a tövbe edin! Umulur ki, böylece felâha eresiniz.

Dahami seksi oluyor ki? Mini etek yerine diz ve daha altinda sik bi kalem etek giymek uzun etek giyerekde bayanlar cok hos olabiliyor :) Saygilar.

Kadınlar kendilerini güzel hissetmek istiyorlar.
Yakışanı giymeleri çok normal.
İster kalem etek ister kot ister mini etek.
sokakta görüp süzüp iç geçiren erkek burada gelip burada mutaasıp giyinsin diye ahkam kesmesin :D

canlari giymek istiyordur ondan.

Çirkin kızlar mini etek giyip aklımızı bulandırmayın :D

mini-etek-giyen-kad%C4%B1n%C4%B1n-bacaklar%C4%B1na-bakan-erkek_568564.png

Erkekler niye pantolon/şort/çorap/ceket giyiyorsa muhtemelen aynı sebeplerdendir herhalde ama yine de bir bilene sormak lazım tam emin olamadım şimdi.

"Dikkat çekmek için"

bu şıkkı kim koydu bilmiyorum ama kesinlikle aradığınız cevap bu sadece erkekleri etkilemek için bile yaşamıyor o cinsler ne acayip bir dünya.

bence mini eteğin biraz daha kısaltması olabilir
minicit etek felan çıkarsınlar
hatta bana kalırsa kızlar hiç giymesin
zaten bakıyoz
olmuşken tam olsun

Canım istediği için giyiyorum. Kime ne bundan ?

Geri