kadınlar neden mini etek giyer

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü

Kadınlar neden mini etek giyer?

• Erkekleri etkilemek için

Kullanılan: 9 12.5%
  • Öyle mutlu oldukları için

Kullanılan: 6 8.3%
  • Dikkat çekmek için

Kullanılan: 33 45.8%
  • Canları istediği için

Kullanılan: 24 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    72
Kimisi zevkten, kimisi sıkıntıdan, kimisi kaşındığından, kimisi de modadan.

Bacakları güzel olduğu için giyebilirler. Eşim bana danıştığında mini iyi yakışır diyorum.

çok acımasız konu lan , şıklarda hükmü vermisseniz zaten , onu geçtim bölemi sorulur soru

Her kadının mini etekten beklentisi aynı olmadığı için soruyu cevaplamayı yanlış buldum.

Kadında göğüs ve bacak erkek de biceps ve adonis.
Biz kaslı erkekler olarak neden konuşurken beden dili ayağına curl hareketi yapıyoruz. Çünkü ferrarimiz var birader niye üstünü örtelim.
Bu yüzden şıkların hepsi diyorum.

Bunu en iyi sahil kesiminde oturanlar iyi bilir : )

Ben marmariste yaşadığım için burada moda mini etek... köyden inen bile bir hafta sonra mecburen modaya uyuyor

- giyenlere dört gözünüzle bakmaktan içiniz gider, yanınızdaki giyince de canınız. değişin biraz değişin.

Ya bu konunun başlığından aslında ne ima edildiği o kadar net anlaşılıyor ki, geçin artık bunları :d
Erkekler zaten her şeyi üstüne alınıyor diyeyim ve onları geçeyim lakin buraya dikkat çekmek için veya o şeyi ima etmek için yazan kızlar kıskançlıktan çatlayanlardır, deli gibi giymek isteyip de giyemeyenlerdir. Konu tartışmaya kapalı by:d

Kendilerini afişe etmek içinmnmsfşdlmslşdvmslş. Tabiki değil, insanların yaşayış biçimleri, yetiştirilme şekilleri farklıdır. Kadınlar neden kapanırdan farklı bir soru olmamış aslında.
Dinimiz böyle emretmiştir olurdu muhtemelen onun cevabı ama neyse.
Mini etekte bir kıyafettir. Anlam yüklememek lazım.

Sexsapel olmak için .. Beğenilmek arzusu o kadar ..

kadınlar ne kadar rahatsız giyinirse kendilerini o kadar şık hissediyorlar :d
giymiyorum da giyene de mani olmuyorum
biraz rahatıma düşkünüm

Geri