Kadınlar neden kötü erkekleri seçiyor? Uzmanlar açıkladı!

Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
Eskiden yaşamı idame ettirmenin tek yolu, okumaktı fakat şimdi gençlere kısa yoldan para kazanabilecekleri ve bir meslek sahibi olmadan da yaşayabilecekleri vurgusu yapılıyor hatta okumayı enayilik gibi görenler bile var çünkü etrafta okumuş ama yıllardır tek bir dikili taşı olmayan örnekler mevcut, diğer tarafta ise hiçbir çaba sarf etmeden 'takipçi sayısı-reklam' v.s. ile konforlu bir hayat yaşayanlar var. İster istemez bazı gençlerin kafası karışıyor. İşisizlik oranı ve kalifiye işsizler de dikkate alınırsa kolay olanı seçme çabalarına pek şaşırmıyorum fakat dediğim gibi onlara gerekli farkındalığı sağlamak öncelikle aileden başlıyor sonra öğretmenlere sıra geliyor. Her öğretmen idealist olmayabilir ki bizim dönemde de vardı fakat birileri evlenip çocuk sahibi oluyorsa bu çocukların geleceğini de düşünmek zorundalar. İlgi gösteremeyecği çocuğu hiç dünyaya getirmemeli.

Dünya'ya bakınca insan ister istemez umutsuzluğa düşse de yine de birilerinin bunu değiştireceğine inanmak istiyorum yoksa yaşam hiç çekilmez.:)
harika bir anlatım oldu,teşekkür ederim.imza atıyorum yazınıza. :emoji_rose:

@climax hocam yapmayın etmeyin...
E ama yukarda yazilanlara baksana. Erkekler hakkında atıp tutmussunuz. Yok aslında kadın üstünmüş, erkek sadece oyun hamuruymuş, istediğimiz şekli verilebilirmis. Zaten o maço karakter altında sadece ağlak bir oğlan çocuğu yatiyormus.

Hiç hoşlanmam feminiklerden :D

Kadın sevdiği zaman kör, aptal aşık oluyor. Göremiyor.

fellik fellik kaçıyorum ya kötülerden kdjs

Monoton hayatlarına aksiyon olsun diye, birde zaten ne yaptıkları belli olmuyor.

Giderler göz göre göre kötü birini severler inatla ama arkadaşları çevresi uyarır kafasının dikine gider. 2 gün sonrada vay efendim karşıma hep kötü çıkıyo hiç iyi biri yok derler tabi yersen. :D

Ne ekersen onu biçersin basit simple :)

Kötü erkekler iyi bir yalancı demek ki... kandırıyorlar

Erkekler yalan söylemez :(

çünkü beceremezler....

''Kızlar kötü erkekleri diğerlerine tercih ederler çünkü taraflarından korunabilecekleri bir erkek figürü isterler.''

Şunu bırakayım şuraya.

Kötü erkek yoktur, ne istediğini bilmeyen kadın vardır.
İlkokulda bir kız vardı, benim kadar başarılı olmasa da yarışırdı benimle. Yazılılarda iyiydi ama çoktan seçmelilerde çakılırdı, seçmeyi bilmiyordu. Klasik kadın, seçimleri başarısız. Yine de en kötüyü seçmek de bir başarı, erkekler başaramaz bunu (:

değiştiyse olabilir
seni diyordu
değişmeden önce tanımak isterdim

Geri