Kadınlar Neden Kötü Adamlara Aşık Olur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Malumdur biz kadınlar bizi seveni, bize huzur ve değer vereni değil de; bize acı çektiren, bizi süründüren erkeklere meylederiz.
Peki, biz kadınlar neden kötü adamlara aşık oluyoruz?

Konu ''Biz Kadınlar'' DİYE başlamış,o yüzden cevap veremiyorum :)

Sıkılmamak için, Maria Puder öyle diyooo...:D:zuha: Onun yalancısıyım hani...:D

Bencede sıkıcı olur...:D

bence her kadin icin gecerli degil ama belki de adrenalin sagladigi icin olabilir

Zıt yönler çekici olduğundan , eee kadınlar da melek olduğundan hep kötü adamları seçerler :p

korku filmi izliyorlardir belki ondan ola bilir :)

yok öyle bir şey :) belki kaçan kovalanır mantığı ile serüven arayışındaki hanım kızlar ulaşılmazın peşine düşer ama aklı selim bir kadın kötü adamın peşinden sürüklenmez ( sürüklenmemeli ya da ) kanımca. tabi kötü tabiri ile kastedilen ne bilemiyorum ama değer vermeyen, aldatan biriyse işaret edilen o kişi aşk değil acı çekmeye yer arıyordur ancak.

Aşık olunmaya değer erkek -bana göre- Dsotoyevski'nin Budala romanındaki Prens Mişkin'dir :)

kotunun kotu oldugunu bildigin halde asik olman bilerek kendini yakmaya benzer
asik olanlarin ruh halini merak ettim

Biz bunları kısaca beyinsizler gurubuna sokuyoruz

İnsanın kendisi neyse karşısındakinide öyle görürmüş..

Kötü adamlar hoyrat sever, hırpalar , yorar .
Sebep bu .

kötü adam eğlencelidir , iyi adam sıkıcıdır

Bence kotuyu degistirebileceklerini dusunduklerinden..
En hovardasi uslandirip, yola getirebilecek tek kadinin kendilerinin olabilecegini dusunecek kadar saf olmalari ve gereksiz ozguven fazlaligi..

Genel eve gidip oradaki kadına "Sen neden bu yola düştün?" diye soran erkeklerin hisleriyle hemen hemen aynıdır. :)
Kötü olan çekicidir.

Geri