Kadınlar Neden Göbekli Erkekleri Baklava Kaslı Erkeklere Tercih Ediyor

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Sağlığı
kadınların göbekli erkekleri baklava kaslı erkeklere tercih ettiğine denk gelmedim.
böyle bir söylem varsa da yalan. ortada emek var sonuçta

Var böyle kadınlar hemen hepsinin ortak noktası entelektüel olmaları ya da alışılmışın dışında bi kapasiteye sahip olmaları.
Göbek fetişiler demiyorum ama boş tenekeye tahammülsüzler. Fizikselliğe ağır yatırım yapan erkeklerin (ve de kadinlarin)ciddi bi kismi da boş tenekedir.
Entelektüel olduğunuzu dusunuyorsaniz profesyonel bi vücut gelistirmeciyi ya da prof.bir futbolcuyu alın karşınıza sohbet edin.
Daha iyi anlarsınız neyi kast ettigimi.
İstisnalar tabii ki her zaman var.

Fizikselliğe ağır yatırım yapan erkeklerin (ve de kadinlarin)ciddi bi kismi da boş tenekedir.

çok doğru bir analiz. haftada 2 gün spor salona giden biri olarak her gittiğimde karşılaştığım bir manzara. bedensel gelişime aşırı odaklanan insanların büyük bir kısmı zihinsel gelişimi ihmal ediyor. spor salonu kültürü, özellikle sosyal medyanın da etkisiyle, beden üzerinden kimlik kurma eğilimini besliyor. e bu da prim yapınca insanların tek odaklandığı nokta görsellik oluyor. zihinsel ve bedensel dengeyi bir arada tutabilen çok az insanla karşılaştım bugüne kadar.

Six-pack karın doyurmaz....
Göbekli erkek kahvaltını hazırlar....

Body çalışacak kadar da yükselmesin ama. Tiksinç oluyür:d

belki göbeğin verdiği bi huzur vardır
benim göbek duruyor ya

Ben kadın olsam. Mantık evliliği yapar gunumu gün ederdim.

Geri