Kadınlar Neden "Bir Şey Yok" Der?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Kadınlar, genellikle kızgın oldukları zaman neyin var? sorusuna yok bir şey şeklinde cevap verirler. Oysa cevap yok dese de aslında anlatmak istedikleri çok şey vardır.
Kaynak: Kadınlar Neden "Bir Şey Yok" Der?
İmalardan anlamlı sonuçlar çıkarmak zordur. Fakat çoğunlukla insanlar söylemek istediklerini dolaylı yollarla anlatmayı tercih ederler. Bu dolaylı anlatım sık olmasa bile ilişkileri kırılma noktasına getirebilmektedir.

Genellikle kaçış ve gizli sesleniş yolu olarak tercih edilen yok bir şeyle kadınların bazı imalarını şöyle sıralayabiliriz.

Sorun var ve sen her zamanki gibi görmüyorsun

Bu gibi durumlarda kadınlar erkeklerin her zaman sorunlara karşı duyarsız olduğunu düşünürler. Sorunu konuşmak için de genellikle karşı taraftan bir atak beklerler.

Şimdiye kadar sorun var dedim de ne oldu?

Problem vardır fakat daha önce üzerinde konuşulmuşsa tekrar gündeme getirmenin yersiz olduğu düşünülmektedir. Sinirler yatışınca veya karşı tarafın biraz ısrarı konunun gündeme gelmesine yardımcı olacaktır.

Sen daha iyi bilirsin

Tartışılacak konunun erkekler tarafından kapatılmak istendiği durumlardır. Fakat kadınlar konuyu açmamakta ısrar eder. Çünkü erkeklerin tahminde bulunması bir bakıma sorunun kaynağının erkeğin kendisi olduğunu ortaya koyacaktır.

Neden kendimi yorayım ki kumanda (futbol takımın, arkadaşların, uykun) benden daha kıymetli

Problemi konuşmaktan kaçınan kadınlar bu gibi durumlarda kendilerini ikinci planda görürler. Aslında yok bir şeyle ilgisizliği anlatmaya çalışırlar ve kırılgan yapılarına bürünürler. Gösterilecek ufak bir ilgi problemi ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır.

Uygun bir zamanda söylerim tasa etme

Hep kırılgan sebepler olacak değil ya bazen de uygun zaman aramanın kurnazlıkları olabilir yok bir şeyde. Bu durumda biraz duygusal bir atmosfer oluşturmak amaçlı olarak problemin dile getirilmesi ertelenebilir.

Kaynak

biz bu konuyu bu forumda daha önce tartışmadık mı ya.

Trip atıyorumdur.........................................

Konuşmak istemiyorumdur
Uzatmak istemiyorumdur
Tartışmak istemiyorumdur
Canım istemiyordur.

“Ha iyi madem ben de bir şey var sandım” diyerek sorgulamam daha fazla.
Öyle imalar falan beni sinirlendiriyor.

belki gerçekten bir şeyi yoktur. enerjisi düşüktür…. jdjdsk. bazen kadınlar olarak gerçekten yoruyoruz…. erkekler ince fikirli değiller genel olarak, bizler gibi olmalarını beklemek çok yanlış. böyle imalar sadece gidişatı bozuyor adam değişmiyor :m

belki gerçekten bir şeyi yoktur. enerjisi düşüktür…. jdjdsk. bazen kadınlar olarak gerçekten yoruyoruz…. erkekler ince fikirli değiller genel olarak, bizler gibi olmalarını beklemek çok yanlış. böyle imalar sadece gidişatı bozuyor adam değişmiyor :m
Siz bunalımlık bir şey bulursunuz. Koalaları oda olmadı Yunusları bahane eder bunalıma girersiniz. Tecrübeyle sabit.

" inş cnm yha " benzeri ne istediğini her zaman ki gibi bilmeyen bir cümle.Bu tavırla erken alzheimer olabilirsiniz.Kaçınnnn uzaktaysa tuş kilidi yap geç

"Kes sesini" demenin başka bir yolu.

• Beğen
Tepkiler: Sim
yok bir sey dedikten 1 saat sonra
3 sayfa söverim :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Böyle bir konuda yazdığımı hatırlıyorum yine benzer başlık açılmış. Niye bunları tartışıp duruyoruz tek derdimiz kadınlar sanki.

Acaba ben çok güzel bir karı mıyım? Hep, yok bir şeyim, ee sen ne yaptın? derim.

Anlatırsam incilerim dökülür. Zaten canım burnumda, bir sus be kardeşim.

Anlamayan birine bazı şeyleri anlatmak külfet geliyor o yüzden bişey yok derim genelde

Geri