Kadınlar Neden "Bir Şey Yok" Der?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
tüm kadınlar adına konuşamam elbette ama genel olarak –en azından benim için– yok bir şey dememin birkaç sebebi var.
sorun çıkarmamak adına söylüyorum çoğu zaman......
trip atan, büyüten, problemli kadın olmayayım diye susmayı öğrenmişiz çünkü......
aslında bir şey var ama kavga etmek istemiyorum der gibiiii ((:
anlaşılmadığımı hissettiğimde de *yok bir şey* diyorum.
zamanında “abartıyorsun”, “çok hassassın” tepkilerini aldıkça insan anlatmaktan vazgeçiyor ben de öyle yaptım...........
bazen de kendi duygumdan emin olmadığımda kullanıyorum bu cümleyi rahatsızım ama bunun kırgınlık mı.........hayal kırıklığı mı.......yoksa değersizlik hissi mi............ olduğunu ayırt edemediğim anlarda…
Ve ironik tarafı şu ben net olmaya çalıştıkça, karşımdaki net değilse bu cümle daha da çoğalıyor (:

Bişey yoksa 20 sene sonra da olmasın o zaman!

Bir şey vardır demek oluyor bu. Mutsuzdur demekki. İlgisiz,sevgisiz bırakmayın, incitmeyin, kırmayın.
Dinlenilen ve gerçekten anlaşıldığını hisseden bir kadından böyle tripler duymazsınız.

Fotoğraf atmışımdır, hass. demişimdir. Hakkımdır, derim. Kimseye bundan sonra acımak yok.

Anlatinca "E ne var bunda " diyceksiniz çünkü. Var demek ki birsey, oldu bide onu anlatalim 🙄
En guzeli iste ; yok bisey.

Anlatinca "E ne var bunda " diyceksiniz çünkü. Var demek ki birsey, oldu bide onu anlatalim 🙄
En guzeli iste ; yok bisey.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bunu sabitleyin foruma. Kadınları anlama ders notları adı altında..

Bir şey yok çünkü..
Bir çok şey var……..

var desek ne olacak yok desek ne olacak
erkek olmak zor ya

Geri