Kadınlar Ne İster ?

Konu sahibi son olarak 3717 gün önce görüldü
[YOUTUBE]/watch?v=DMMC8Nm7O-I[/YOUTUBE]​

Valla benimkisi iyi bir dayak istiyo şu aralar ama tarzım değil

Bunumu reva görüyorsun /: eşine

Bunumu reva görüyorsun /: eşine

Reva görmek falan değil.pkk gibi terör estirmeye başladı.bölucu unsur oldu.baş kaldırdı.siyasal zeminde de uzlaşmaya yanaşmıyor.otorite olarak şu an olayı serin kanlılıkla izliyorum.sert olmayan tepkilerimi acizlik olarak görüp daha çok şımarıyor.şeriat gelse de üç tane daha alsam şunun üzerine.kendini bi bok sanmaz yola gelir belki. Dur bakalım ne olacak.çekip gidecem evden kızı da alıp göt gibi kakacak o olacak

Reva görmek falan değil.pkk gibi terör estirmeye başladı.bölucu unsur oldu.baş kaldırdı.siyasal zeminde de uzlaşmaya yanaşmıyor.otorite olarak şu an olayı serin kanlılıkla izliyorum.sert olmayan tepkilerimi acizlik olarak görüp daha çok şımarıyor.şeriat gelse de üç tane daha alsam şunun üzerine.kendini bi bok sanmaz yola gelir belki. Dur bakalım ne olacak.çekip gidecem evden kızı da alıp göt gibi kakacak o olacak

Saçmalama burda sayfa sayfa yazıyorsun git onada anlat ve tatlı dil kullan olmadı boşanırsınız dövmek nedir yani

Yav ne dedim.tarzım değil.hem o beni döver ben dövemem zaten.ama hakkı dayak.valla şöyle evire çevire sakin sakin strese girmeden dövecek bi adam lazım.boşanmak ona ödül olur

Bişey demiyorum sana sadık kaldığı sürece bunu haketmiyor nasıl insanlar olduk anlamıyorum
Yada hepmi böyleydik neyse ben çayımı içeyim.

Yok şimdi.sadakatine laf söyletmem.evine ailesine bağlıdır.çalışkandır.temizdir titizdir.iyi annedir.ama manyak.bildiğin delirdi kadın.ota boka kavga çıkartma peşinde

Sakinleştirmesini bil cidden konuşarak halledilebilinir yani bilemiyorum ne yaşıyorsun ama kızınız bundan etkilenmesin istiyorsan öfkeni bırak al karşına konuş.
Öneri benimki haddim olmadan.
Bilemeyiz ne yaşadığını tabi.

İşte konuşamıyon.kavga etmeden konuşamıyor kadın.alttan alıyorum sen haklısın diyorum."benle dalga geçer gibi haklısın deme" diyor :))) du bakalım bırakayım biraz kendi haline :))

Hım anladım sanırım biraz hırçın ve sözüm geçsin istiyor olabilir.
Bırak kendi haline belki bişeyler değişir. Olmadı tatile gönder .d

Benimki tel.faturasını ödememi bile onur meselesi yapıyor. Para pulda gözü yok bal gibi kız. Sevgi arsızı ;)

Arada bir psikopata bağlıyor kıskanınca ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

bal bulsa kaymak ister ateş bulsa çakmak ister :D

Ona bende çok güldüm bak şimdi .d

Huzur istiyorum ya çok şey mi?
Arada bir gun icin de aklına geleceğim saygı ve sadaketle bana bağlı olan bir erkek.
Bir de lütfen ben sinirliyken bir şey yokmuş gibi davranmasin

Karşısında insan görmek ister efendim, başka ne isteyecek lakin insan olabilenler pek azaldı.

Geri