Kadınlar ne ister

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
Kadınlar ne ister

Üstüne yüzlerce söz yazılan,film çekilen ve hala bir çözüme kavuşturulamayan evrensel sorun

En yakın olanı budur : :p :D

426982_294917737244897_110566232346716_720100_1838376940_n.jpg

"Bazen ben bile ne istediğimizi bilmiyorum" tarzı cümleleri bile kuran kadınlar mevcuttur

-Bu sorunun cevabı asla bitmez , kadınlar hep birşeyler ister :p

Kadınlar ne ister yerine Kadın ne ister olmalıdır. Her kadın aynı şeyleri istemez.
Kimisi para ister, kimisi sevgi aşk ister kimisi, kimisi kimisi. diye gider, Önemli olan kadının ne istediğini bilmektir.

Güzel söz ister. Sevgi ister aşk ister tabi bunları isterken bazı şeyleride yerine getirip hak etmeli olduklarını da hatırlatmakda fayda var :)

Kadınlar çok şey istemiyor aslında. İstedigi 1 kaç bin şeyi saymazsak bi çiçek yeterli .

Az dırdır istiyorum şahsen.:p

Elinin körünü.
Aksam gelince ekmek almayi unutma disinda sempatik degil istedikleri seyler..
RUMUZ:Evli3cocuqpederi

herşeyi ister. kendisnden bişy istnmesi istemz

Hersey.

Fakat o hersey'den vazgecmesini de bilir. Aslinda tek bir istekleri vardir, o istek olmayinca, herseyi isterler.

Guclu ama gucunu kontrol eden bir erkek ister her an her kosulda gururuna degil sevgisine sahip cikan bir erkek ister kadin hata yapsada detaylarini ogrenmeye calisip ona sahip cikan onu birakmak yerine onu tutan bir erkek ister kadin istedigi her an gidip siginabilecegi bir adam ister kadin adam gibi adam ister baskada bisey istemez

bende daha cozemedim :)
bir insan ne ister bide boyle dusunsek

Erkekler bu soruyu sormaktan vazgeçsin istiyorum. Bi' bitmediniz. :D

Geri