Kadınlar mini eteği ne için giyerler?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben giyimelerinden ziyade üşümüyorlar mı onu mrk ediyordum ben içlik giyecem neredeyse ama abla efil efil takılıyor termal don mu giyiniyor anlamadım ki

Sanirim
1 egzotik gorunmek icin
2 bacanaklarini gostertmek icin
3 firikik vermemek icin cekistirmek icin
4 de bu cekistirme ilgi cektigi icin

Bu eteklerin bir de arka kısmı daha kısa kesimli olur. Yazın rüzga estikçe alttan serin olur diye düşünüyorum.

Bir de bakınca baktı derler, bakmayana da eşçinsel suçlamasında bulunurlar.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ya şaka mısınız siz? Açık giyinse neden açık kapalı giyinse niye kapalı? Cevap çok basit sizene :) kendini öyle beğeniyordur o yüzden giyer. Şu kadınlar üzerinden prim yapmayı bırakın artık.

çekici görünmek isteyen olabilir, sevdiği için olabilir, daha kadınsı hissettiği için olabilir, moda olduğu için olabilir. bir sürü şey olabilir. hepsi aynı anda bile olabilir. valla ben giyince kendimi daha çekici ve kadın kadın hissediyorum. inşalla bundan da linç yemem. kendi hissimi anlattım sadece.

• Kalp Gözler
Kültür meselesi biraz da. Alışkanlık yani. Ben de gençliğimde neye alıştıysam o tür giyinirim. Bazen de bulamam. Ama giyinmekte her zaman bir amaç ta olur. Bayramlarda yakışıklı görünmek isterim, çünkü öyle alışmışım. Kışın üşümek istemem, çünkü hastalanıyorum. Çekici görünmeyi kendisine dayatılmış bilenler de (Bence) hep öyle olmak zorundalar.

Şahsen de güzel bir bayanın açık giyinmesinde bir sakınca görmüyorum. Nasılsa o yanacak.:) Ama yakışmıyorsa da göz zevkimizi bozmasınlar lütfen.

ben giyimelerinden ziyade üşümüyorlar mı onu mrk ediyordum ben içlik giyecem neredeyse ama abla efil efil takılıyor termal don mu giyiniyor anlamadım ki
zaman zaman bunun münakaşasını yaptık. ince çorap diyorlar, sıcak tutuyormuş. inandırıcı değil ama bir denemek lazım : /

Bu konuyla ilgili bir söz okumuştum bir yerlerde.
Vücut yapan erkek neden dar giyiniyorsa, kadın da o yüzden dekolteli giyiniyor. Tabii mini etek dekolte sayılmıyor sanırım ama sözün haklılığı aşikar.

Kadınlara makyaj yetmiyor güzellik merkezleri botoks motoks da ameliyat dudak mudak şişirmede yetmiyor bide fotolarını filitreden geçiriyorlar…
entersan:)))

Sistem müthiş para kazanıyor kadınlardan..

• Kalp Gözler
Tesettürlülerin türbanından, açıkların mini eteğinden konuşulması kadar itici bulduğum başka bişey yok.
Her insan istediğini giyer, istediğini tercih eder bundan Sanane? Onane? Kimene ?
Salın artık şu kadınları.

Geri