Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun kadın erkek ayrımından ziyade kişinin yetişme tarzı, kişiliği, alışkanlıkları, yaşama biçimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Erkek veya kadın olsun susmadan konuşanları itici buluyorum. Konuşmak kadar dinleme de bir beceridir.
Ne yazık ki çok konuşan ama az düşünen bir toplumuz.
Konuskan insanlar daha cok konusur. Mesela benim disi olmayan ama tanidigim tum disilerden daha cok ve bos konusan bir tanidigim var. Kose bucak kaciyorum gorunce
Kadin arkadasim.
Ama o bunlara yakisiyor.
Gecen tramvay ile bir yere gitmek icin bir noktadan duraga kadar belirli bir mesafe yurumem gerekiyordu.
Onumde isaret dili ile iletisim kuran iki kadin yuruyordu.Onlari rahatsiz etmeyecek sekilde arkalaridan yurudum.Duraga gidiyorlardi.
Izledim.
Molasiz isaret dili ile konustular
Tramvaya bindik onumde yer edindiler.
Varacagim istikamet yarim saat suruyordu
Ve bu iki tatli hatun yarim saat hic susmadi.
Isaret dili ile.
Onlari izlemek oyle keyifliydiki.
Velhasil kadin konusmak ve iletisim kurmak icin yaratilmis.
Fitrati boyle.