Kadınlar mı daha çok aldatır erkekler mi?

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü

kadınlarmı daha çok aldatır erkekler mi

• Erkekler

Kullanılan: 12 29.3%
  • Kadınlar

Kullanılan: 7 17.1%
  • Farketmez

Kullanılan: 22 53.7%

• Kullanılan toplam oy
    41
Kadınlar mı daha çok aldatır erkekler mi ?

hak edeni aldatmak sewaptır kadını erkegı olmaz :D yinede erkekler daha cok altadıyo yeterkı bı kız gormesınler guzel cırkın fark etmıyo :D:D:D

ben çok aldatırım :)

olsada aldatsak :)

ama kişiliğe bağlı :)

Farketmiyor ama gördüğüm kadarıyla bayanlar daha çok aldatıyorlar :/

Kadınların doğasında vardır. Hep daha iyisini bulabilirmiyim diye bir düşünce vardır aklının bir köşesinde. Bu hep böyle olmuştur. Kızmayın bayanlar ne yazık ki siz :)

Her iki cinsin de aldatma eğilimi var ama malesef ki kızlar daha çoğunlukta .

Bunun Cinsiyet ile Alakası yok Kişilik İle Alakası Var:)

aradiğini bulamazsa iki tarafta aldatır ..(:

Kadınlar daha çok aldatır

hangisi daha akıllıca aldatır olsaydı kadınlar tartışmasız liderdi aslında

Kadınlar gizli aldattıkları için istatislikler hep erkekler der

MaLesefki KadınLar :(

Allahım yazılanlara inanamıyorum ve takdir ediyorum bayanları tarafsızlıktan dolayı. (: ve bir bayanlar diye de ben ekliyorum. .

Bir kadının sizi aldattığını farketmeniz imkansıza yakındır. Erkek egemenliğinin olduğu günümüz toplumunda hele bir de daha muhafazakar ve geri kalmış, dini dogmaların ağır bastığı toplumlarda aldatan kadın, başına gelecekleri bildiği için bunu sırdan daha öte şekilde saklar. Bunu başarınca da bir daha yapar, rahatlıkla yapar. Rahatlıkla erkeği elde edeceğini bilir. Ama bir erkek, başka bir kadın için hem bin dereden su getirecektir ve hem de başarırsa eğer bunu marifetmiş gibi böbürlenip orda-burda anlatacaktır. Böylelikle erkekler daha çok aldatmış gibi görünecektir. Oysa kadın daha çok aldatır...

Geri