Kadınlar Matinesi

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Cemre bari yardım alaydın yazık olacak sana ya.:D Her gün hava durumunu kontrol ediyorsun demek o da güzel.

Bayram öncesi temizlik yapılmadıgı için Forumun bana verdiği yetkıye dayanarak bayram süresince mühürlüyorum burayı ne zaman elinize supurge toz bezi alıp pırıl pırıl yaparsanız ozaman acılacak :)
Ben gördüm bu tozu kırlılıgı baskası gormesın bari :)

Bayram öncesi temizlik yapılmadıgı için Forumun bana verdiği yetkıye dayanarak bayram süresince mühürlüyorum burayı ne zaman elinize supurge toz bezi alıp pırıl pırıl yaparsanız ozaman acılacak :)
Ben gördüm bu tozu kırlılıgı baskası gormesın bari :)

En son siz temizlemiştiniz ve yine yarım yamalak iş yaptığınız için sonuç bu işte! O mühürü alalım da Yazgıcığım sizi bu başlıktan ebediyen mühürlemek zorunda kalmasın.:)

mühürü kırmaktan cezai işlem uygulanacaktır size Lefty kapandı bura artık geç karşısına ordan bak artık :)

Kaç kez nazikçe kapıdan kovulduğunuz halde bacadan-camdan-şömineden kaçak giriş yaptınız fakat yine de vicdanlı davranıp sizi balkondan aşağıya atmadık, görünen o ki başka seçenek kalmadı...

Yazgı Hira şu şok elektrik verme işini bayram sonu çözelim bence.:)

Kaç kez nazikçe kapıdan kovulduğunuz halde bacadan-camdan-şömineden kaçak giriş yaptınız fakat yine de vicdanlı davranıp sizi balkondan aşağıya atmadık, görünen o ki başka seçenek kalmadı...

Yazgı Hira şu şok elektrik verme işini bayram sonu çözelim bence.:)

Lefty... tamam kapandı diyelim, tamam. Öyle sansın o.
Evet, burayı kapattılar Free_EyeS. Dolayısıyla seni de görevinden azlediyoruz. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin :D

Lefty... tamam kapandı diyelim, tamam. Öyle sansın o.
Evet, burayı kapattılar Free_EyeS. Dolayısıyla seni de görevinden azlediyoruz. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin :D

Gider mi hiç? Bedava yemek var burada.:)
O değil de verdiği bayram harçlıkları da sahte çıktı Free_EyeS'ın... Şaşırdık mı? Tabii ki hayır, beklenen buydu zaten.:)

Aaaa.... Harclik mi verdi? Benim hic haberim yok.
Sahte harcligi bile cok gormus bana Free_EyeS.
Dolandiricilik kac seneden basliyor? :D

Bayram tebriği başlığında dağıttı sabah fakat verdiği 200 lira da sahte çıktı.:) Yemek yapar malzemeden çalar, tatlı getirir süresi geçmiştir, para dağıtır sahte çıkar... Bilemiyorum bu iş ne olacak böyle...

5sknHU.jpg

GM07aV.jpg

WFprHg.jpg

kavurmaya buyrun hanımlar

Geri