Kadınlar Matinesi

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
Makam mevkiide gözüm yok bunlara kanacak yaşı gectık daha iyi sebebler degerlendırılır tabıkı kapıyı kaptamayalım yinede :)
Böyle konuştuğunuz için dede diyorlar zaten :D
Şimdi efendim, mevki ile birlikte erkekler tarafında sizi daha çok sevecek, saygı duyacaklarmış. Ondan sonra sizi sarıp sarmalayıp, grubun bir parçası olarak hissettireceklermiş. Nasıl gidiyor?

Hira ısrar etmeyın önce aldınız benı buraya simdi git dıyorsunuz malesef artık cok gec adımımı attıgım yerde kalıcı oluyorum :) Bu kale fethedilmiştir :)

Ama bence bu kadar özgüven fazla:D
Kaç tane kadınız bakın burda, kafamıza koyarsak, dilimizle çanınızdan bezdiririz Free_EyeS.
Hira toprağım uyarmadı demeyin :)

hahahhaha özgüven herdaim yerinde sana hep dedim kazananın yanında ol... topragım dedim,uzulmesin dedim.
ısrar ile kaybedenler tarafında oluyorsun.Ama yinede guzel bir söz var "zararın neresinden dönersen kardır" :)
Bu Mahserin 5 Atlısı Forumun tozlu sayfalarında kaybedenler diye gececek.Ama benim tarafımda olursan izmir galibiyetinin altında senınde imzan olacak.

zCoaCt.jpg

avOTln.jpg

clksgn.jpg

ZDK89V.jpg

9ovmmf.jpg

Free_EyeS beyefendı

rica etsek mangalı yeller mısınız ?

akşama yetışmesı lazım acıktık

Beni mangalın başına gecırmekle hayatınızın yanlısını yaparsınız normalde uyarmam ama siz yabancı degılsınız artık :)

hahahhaha özgüven herdaim yerinde sana hep dedim kazananın yanında ol... topragım dedim,uzulmesin dedim.
ısrar ile kaybedenler tarafında oluyorsun.Ama yinede guzel bir söz var "zararın neresinden dönersen kardır" :)
Bu Mahserin 5 Atlısı Forumun tozlu sayfalarında kaybedenler diye gececek.Ama benim tarafımda olursan izmir galibiyetinin altında senınde imzan olacak.

İnce ince işliyorsunuz. Çok tehlikeli :D

zCoaCt.jpg

avOTln.jpg

clksgn.jpg

ZDK89V.jpg

9ovmmf.jpg

Free_EyeS beyefendı

rica etsek mangalı yeller mısınız ?

akşama yetışmesı lazım acıktık

Ne kader da güzeller :kalp:

İnce falan değil, apaçık kafa karıştırmak bu :)

Geri