Kadınlar, Komik Erkekleri Gerçekten Çekici Buluyor!

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABD'de yapılan bir araştırma kadınların beyninin espriye daha fazla tepki verdiğini böylece esprili erkeklerden daha fazla hoşlanabileceğini ortaya koydu!

Komik erkeklerin kadınlar tarafından daha çekici bulunması bilimsel olarak da kanıtlandı.

ABD'deki Stanford Tıp Fakültesi'nden bilim adamları kadınların beyninin henüz çocukluk dönemlerinde bile "espriye" daha fazla tepki verdiğini dolayısıyla biyolojik olarak esprili erkeklerden daha fazla hoşlanabileceklerini gösterdi.

Araştırmacılar 6-13 yaşındaki 22 çocuğu 3 gruba ayırdı. İlk gruptakiler düşme ve hayvanlarla ilgili komik video kayıtlarını ikinci gruptakiler "olumlu" olarak adlandırılabilecek görüntüleri üçüncü gruptakiler ise hayvan belgeselleri ya da bisiklete binen çocukların bulunduğu "nötr" programları izledi.

Görüntüleri izlerken beyin faaliyetleri incelenen çocuklara daha sonra izledikleri hakkındaki düşünceleri ve bunları komik bulup bulmadıkları soruldu.

Kız çocuklarının beyinlerinin ödüllendirme merkeziyle bağlantılı duyguların denetiminden sorumlu amigdala bölümünün komik erkeklerinkinin ise "olumlu" video görüntülerinde daha aktif hale geldiği görüldü.

"Social Neuroscience" dergisinde yayımlananan araştırmada bilim adamları kız çocuklarının komik görüntüleri izlemekten erkeklerden daha fazla zevk aldığını ilk kez çocuklarda bile mizah anlayışı konusunda erkek ve kızlar arasında fark bulunduğunun belirlendiğini vurguladı.

Araştırmacılar sonuçların esprilerin kadınların erkek seçiminde rol oynayabileceğini gösterdiğini belirtti.

Erkeklerin esprili kadınları daha çekici bulup bulmadığı sorusu ise yanıtlanmayı bekliyor.

Ergin kanka hadi iyisin yine komik adam :D teşekkürler konu için

böyle diye diye soytarı ettiniz hıııııımını

ya ben sana çok gülüyorum ama bakkal mahmut'un yanında daha güvende hissediyorum kendimi

ben hepinizden yaşlıyım.
tecrübeme güvenin.
kadınlar hep komik erkekleri çekici bulduğunu söylerler.
ama hep uzun boylu geniş omuzlu adonisli erkeklerle yatarlar :(
kendinizi soytarı etmeyin.
vücut çalışın.
valla bak ilk defa ciddi bişi söylüyorum forumda.

ben hepinizden yaşlıyım.
tecrübeme güvenin.
kadınlar hep komik erkekleri çekici bulduğunu söylerler.
ama hep uzun boylu geniş omuzlu adonisli erkeklerle yatarlar :(
kendinizi soytarı etmeyin.
vücut çalışın.
valla bak ilk defa ciddi bişi söylüyorum forumda.

hem komik hem arodisliysek ? :D

Ben hic cekici bulmuyorum ve uzaklasiyorum.
Erkek dedigin arada guldurmesini bilicek ama komik olmayacak agirligi olmali...

Komik erkekler belki iki üç saat mutlu edebilir; ama bir zaman sonra bayıyor. Soytarı gibi sürekli gülecek değiliz ya. Ağırbaşlı olsun, duygusal olsun, miniminnacık odun olabilir. :p Sert, otoriter, efendi, nerde ne konuşacağını bilen, güldürecek; lakin soytarı kıvamında değil dozunda, ince ruhlu olacak, ruhunu oksamayı bilecek....

Komik erkekler belki iki üç saat mutlu edebilir; ama bir zaman sonra bayıyor. Soytarı gibi sürekli gülecek değiliz ya. Ağırbaşlı olsun, duygusal olsun, miniminnacık odun olabilir. :p Sert, otoriter, efendi, nerde ne konuşacağını bilen, güldürecek; lakin soytarı kıvamında değil dozunda, ince ruhlu olacak, ruhunu oksamayı bilecek....

öyle erkek varsa bana da ayırın

Komik erkek ve çekicilik..?? Amerikalılar için geçerli olabilir bu ama bizim kızlarımız pek prim vermez buna...

evet ama zorlama bi komiklikle olmuyor gercekten. zeka ile harmanlanmasi gerekiyor .p

Kadınlar hani kendilerini ağlatan erkekler'den hoşlanırdı ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri