Kadınlar kocalarının her istediğini yapmak zorunda mı?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü

Kadınlar kocalarının her istediğini yapmak zorunda mı?​

Sadece kadın değil, koca da eşinin her istediğini yapmak zorunda değil. Eşiniz de olsa kendi çizgilerinizden vazgeçmeyin.

ciddi bi soru degildir umarim:D
kimse kimsenin her istedigini yapmak zorunda degil, köle degil es seciliyo sonucta.

şimdi bu soru dine göre mi yoksa kişisel fikir olarak mı soruluyor?

Cennette gitmek istiyorsa evet yapmalı. Arap dini mutlak itaat istiyor kadınlardan.

tatlı su müslümanı bunlar, hem arap dinine inanıyor hem de yapmak zorunda değil diyorlar. işine gelince müslüman işine gelince gayrimüslüm oluveriyorlar. oysa arap dini, kadına kocasına hizmet etmesi gerektiğini söyler, erkeklerin kadınlardan daha üstün olduğunu, erkeğe itaat etmeyen kadınların kötü huylu olduğunu, kusurlu olduğunu söyler. kadınlar sizin tarlanızdır, istediğiniz gibi girin der. anlamıyorum ben siz ya müslüman değilsiniz, ya da okuduğunuz gördüğünüz şeyi kabullenmek istemiyorsunuz. bir kaç toplum ve medeniyeti saymazsak tüm din ve beşeri ideolojide kadın erkeğe itaat ve hizmet etmek için yaratılmıştır doktrini, mesajı vardır. bir kadının onu insan yerine bile koymayan arap dininine inanması hep çok saçma gelmiştir bana.

kocam da kocam, canım kocam istemesi yeterli....

işte dinin emrettiği gibi kocasının istediği her şeyi yerine getiren dini bütün, dini vecibeleri harfiyen yerine getiren gerçek müslüman bir kadın. allah yolunu açık etsin, ayağına taş değdirmesin, allah sana sakallı, şalvarlı, cübbeli, yelekli bir koca nasip eylesin. sübaneke dinimiz amin.

işte dinin emrettiği gibi kocasının istediği her şeyi yerine getiren dini bütün, dini vecibeleri harfiyen yerine getiren gerçek müslüman bir kadın. allah yolunu açık etsin, ayağına taş değdirmesin, allah sana sakallı, şalvarlı, cübbeli, yelekli bir koca nasip eylesin. sübaneke dinimiz amin.
din bir seçim değil bu. farklı algıyla yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen. allahım sen ona bakma, sen ne istediğimi biliyorsun ;)))))

Geri