Yalnız Onurcan, söylemeden geçemeyeceğim, forum olayını gerçekten aşmışsın. Ermişsin. Henüz hiçbirimizin görmediği bir yaz sıcağında pişmişsin. İşin pîri, üstad-ı azamı olmuşsun.
Başlıklarını takip ediyorum, her biri ayrı ayrı daha kafadan kilit konular. Üzerine yorum yapılamıyor. Bu yönüyle bütün forumcularla oynuyorsun ve bunu çok çok iyi başarıyorsun.
Yarın bir gün Swat sıyırıp da - ki benim hesaplarıma göre çoktan sıyırması lazımdı -forumsal'ı birini verecek olsa, bu kişi kesinlikle ve kesinlikle sen olmalısın. Sonuna kadar hak ediyorsun.
Diyeceksin ki niye?
Şöyle izah edeyim, şimdi angie gelse bu başlığa post atsa, ben ona her türlü yürüyeceğim. Hatta nöbette bekliyorum şu an, yürüme post'um bile hazır. O yazar yazmaz copy paste dalacağım.
Diyeceksiniz ki, bu genel geçer bir şey. Zaten zavallıyı ulu orta her yerde, önüne gelen başlıkta zorbalıyorsun.
Cıks. Öyle değil işte. Bu başlıkta durum farklı! Çünkü burası "Kadınlar Kapatılsın" başlığı ve kadınlar kapatılsın başlığında erkeklerin kadınlara yürümesinden daha mizahi, daha ironik bir şey zaten başlığa yazılamaz.
Bir Onurcan başarısı. İmrenilesi.