Kadınlar İçin Kültürlü Erkek tanımı nedir? Adam Gibi Adam nasıl OLmalıdır?

Konu sahibi son olarak 5299 gün önce görüldü
Yorumlarınızı Bekliyorum...:)
icon12.gif

Kimin neler düşündüğünü , nasıl olduğunu tam manasıyla bilemeyiz. O sebeple kim olursa olsun biri için 'adam gibi adam değil' demek saygısızlık olur. Herkes kendi değeriyle yaşar , bu kadar basit.

hadi bakalım görelim kim ne düşünüyor :)

Kadınlar adam gibi adam arıyorlar.
Adam gibi biri cıkar fakirdir.ımm şey biz birbirimize uymuyoruz.
kültürlü ararlar.sAnki kendileri çok kültürlü gibi.Tabi davul bile zengi dengine demişler. Bir yandan sonra sorun oluşuyor.Yalancı aşklarda.
Bu durum hepimizde var.Egomuzu tatmin ediyoruz bu sözlerle.

Başlık saçma olmuş bir kere onu söylemek istiyorum Alakasız yani.

Kültürlü insanları severim,hemen hemen her konu da fikir sahibi olan,sohbet etmeyi seven,boş konuşmayıp bana birşeyler katan insanlardan bahsediyorum bana göre kültürlü insan tanımı budur. bir erkek beni ses tonu ve sohbetiyle etkileyebilir. Yakışıklı olmasına gözüme hitap etmesine hiç lüzum yok gönlüme hitap ediyorsa çok yaşasın severim onu.

Bence kitap okumalı. İstisnalar hariç erkeklerin kitap okuma oranı yerlerde.

kültürden kastınıda yazıverseydin güzel bir yorum yapabilitem vardı yalnız şunu eklemeliyim kültür kavramına kesin kesin okumak söylemini yakıştıranları hiç anlamam 2 kıytırık roman okumakla kültürlü olunsaydı bizim ülkeee bu halde olmazdı.bakıyorsun adam prezentabl anaaaaa kültürlü bakıyosun kadına o biçim makyaj o biçim giyinme ana kültürlü O İŞLER ÖYLE OLMUYO işte ..

Hz. Muhammed Mustafa (sav) gibi bir insandir adam gibi adam..

"Adam gibi adam" tamlamasını nedenlerle, niçinlerle doldurabilirim buna gerek yok.

Benim için önemli olan "Kültürlü Erkek" kısmıdır.

Çünkü kültürlü erkek bazen adamlıktan da payını alamamıştır.

Kültür bir mirastır aslında. İnsanların kendisini yetiştirmesiyle alakalıdır ve bu da ilgili alanını ele almalıyız.

Bir erkeğin kültürlü olup olmadığı sizin ilgi alanınızla ilgilenip ilgilenmediyle ilgili kıyaslarız. İnsanoğlu böyledir çünkü.
Kültürü genel anlamda ele almazda; sizi bilgisiyle susturabilen insan olarak görür.

Bence kültürlü bir erkek, benim bilgimin dışında da bilgiye sahip olan erkektir.

kitap okuyabilen
en az bir tane hobisi olan
sanat ile ilgilenen
sinema dan hoslanan
gundemi takip eden
muzik dinlemeyi seven ozellikle ensturuman..
bilgisini yerinde kullanabilen.
insanlari asla kucumsemeyen
ozunden kopmamis
birlikte oldugu kadini obje olarak gormeyen
saygi duyan her erkek bence mukemmel erkektir.

adam gibi olmak ve kulturlu olmak arasinda bi bag kuramadim yalniz

Kendini kültürlü zannedip ukala tavırlara giren adamları hiç sevmiyorum.
Çevresinde olup bitenlerin farkında olsun, dünyadan bihaber yaşamasın.
Her konuda fikir sahibi olmasa da bir konuyla ilgilendiğinde anlayabilecek zekası olsun. Olaylara at gözlüğüyle bakmasın yeter.

Kültürlü erkek adam olmak değildir ki , önce bunu söylemek lazım.kültürlü dediğin zaman çok okuyan , yani unv mezunu değil her anlamda kendini geliştiren erkek demektir.Adam gibi adam ise bununla bağımsızdır .Duyarlı olsun , saygılı olsun ,yeri gelince ağlayabilen yeri gelince gülebilen olsun insanları sevsin en çokta beni sevsin yeter =)

Kültürlü Erkek :Bence kendini geliştirmiş olan genelde bir çok konuyla alakalı fikir sahibi olan genel kültürü de geniş olan erkektir.Bunun artısı eksisi de vardır.Bazen çok kültürlenmekte iyi olmayabiliyor..Erkeğin kültürlü olması da çok önemliyken ben bu özelliğine değil adam gibi adamlığına bakarım.
Adam Gibi Adam:Verdiği sözün arkasında duran,sevdiğine namusu gözüyle bakan,sözüne kendine güvenilir,cesaretli ve ne olursa olsun doğru yoldan ayrılmayan adamdır.Adam gibi adam olmak zordur.Her konuda olmasa bile çoğu konuda mükemmel olma özellikleri vardır.Bu tip adamlardan az kalsa da benim tercihim hala bu yönde :cici:

Her okumuş insan bence kültürlü yada adam olamayabiliyor.Önemli olan kendini yetiştirebilmekte buda çok okumak, gezmek ve alçak gönüllülükte gizli.

Adam gibi adam denildiginde bana neden "Size seslendiler" diye pencere aciliyor hayret :e

Ay saglikli olsun da,gerisi gelir.

Geri