Kadınlar hani kendini güldüren erkeklerden hoşlanırdı?

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ortalarda bu kadar fink atarsan kimvurduya gidebilirsin bittabi

hani kadınlar karmadan hoşlanırdı
evet kısacası bu

Bayanlar hoşlandıkları erkeklerin her saçmalığına güler. Olmasada olumlu yönlerini arar.

Bu konuyu baskasi acsa yobaz derdim ama sana demem cunku bir dokun bin ah isit hic havamda degilim kar yagiyor

bunu bi başkası dese itin gtüne sokardım onu ama sen diyebilirsin sana serbest :d

kimvurduya değil senin beni sevme ihtimaline vuruldum dkehshsghe

evlenekmi

başak gelin tepsisini hazırla

Oha noluyor djxjs yalniz simdi ben bu küfürü yedim mi yemedim mi emin olamadim. Yapardim diyip gözdağı verdin ama yapmadin mi? Serbest derken bile tehdit seziyorum :gamer:
Takilmistim halbuki, tirstim biraz :/

Oha noluyor djxjs yalniz simdi ben bu küfürü yedim mi yemedim mi emin olamadim. Yapardim diyip gözdağı verdin ama yapmadin mi? Serbest derken bile tehdit seziyorum :gamer:
Takilmistim halbuki, tirstim biraz :/

hay mathine dicem.herşeye de burnunu sokmasa o kıl kuyruk olmazdı.
ben de takılmıştım halbuki.

kadınlar 1.90 boyunda kaslı ve yakışıklı erkeklerden de hoşlanıyor ama instagram fotoğraflarımın altına hep canis major iltifat yorumları atıyor. yapcak bir şey yok...........

sana düşmeyen olurda bana düşen olur diye atılıyor o yorumlar :u4:

baktınız olmadı
hadi gül diye gıdıklayın

bunu bi başkası dese itin gtüne sokardım onu ama sen diyebilirsin sana serbest :d
kimvurduya değil senin beni sevme ihtimaline vuruldum dkehshsghe
evlenekmi
başak gelin tepsisini hazırla

Evliliq kararı alan nie bana seslenior prenses organizasyon şirketi miyim ben?? Ne bekliosunuz elime kırmızı tüllü tefi alıp naylon nedime kıyafeti mi giyim nabim bennn???

Bu forumda bütün kadınların ve bütün erkeklerin aynı olduğuna inanılıyor sanırım. Bütün konu başlıkları erkekler.. ve kadınlar.. olarak başlıyor.

Önce güldüren sonra ağlatır çok şaapmayın Sjsssj

Geri