ne
Elmas Üye
-
-
-
-
kadınlar hangi erkek bu unutamadiginiz neden hep erkekleri şımartalim ki.... Konuşun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Feminizm başkanimiz yazdi git şu konuyu aç min delirsin dedi........... herşey seni çıldırtmak İÇİNnerden geliyor aklına böyle sorular
Yaşanma ihtimali olup da yaşanmamış her ilişki çok can yakıyor.Goygoysuz ciddi, bilimsel yaklaşıyorum. İnsanoğlu yarım bırakıldığı hiçbir şeyi unutamaz. Yarım kalan, yarıda kalan her şey… Bu insan da olabilir, nesne de, olay da…
başkan sen değil miydinFeminizm başkanimiz yazdi git şu konuyu aç min delirsin dedi........... herşey seni çıldırtmak İÇİN
Niye hep erkekler yazmış ya 😒
Sen istersen olalım ya nolcak 🤣başkan sen değil miydin![]()
erkoların boyu devrilsin o zaman xdSen istersen olalım ya nolcak 🤣
Erko çok kötü bir deyim ya sonuçta erkolarsiz yaşayamayanda kadinlar şurada erko derler az ötede cilve yaparlar 🤣erkoların boyu devrilsin o zaman xd
ben sana neleri unutmaman gerektiğini hatırlatırım kankim merak etme.sjjss yakın arkadaş terörü……arkadaşlar dün ne yediğimi unutuyorum ben. tabağım yarım mı kalmış bitmiş mi falan öyle bi ayrımım yok hslfjdjdj
çok sevinirim<33sjfldjjben sana neleri unutmaman gerektiğini hatırlatırım kankim merak etme.sjjss yakın arkadaş terörü……