Kadınlar gülen erkeğe bayılıyor

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Kahvehanesi
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti

118920.jpg

İspanya’nın Granada Üniversitesi’nden araştırmacılar, kadınları etkilemenin en kolay yolunun gülümsemekten geçtiğini açıkladı.

İçten yaklaşan ve beden dilini etkili kullanan güleryüzlü erkeklere karşı kadınların bir zaafı olduğunu ortaya çıkaran araştırmaya göre kadınlar, erkeklerin sıcak davranışları karşısında güvende hissediyor. Beden dili uzmanı Patti Wood, kadınları pozitif erkeklerle göz teması kurmama yönünde uyardı

gbp2.gif

en sevdigim guluslerden biri, ne kadar sacma bulsam da cok samimi bir gulusu var.

Bazen oyle yapmacik gulen erkeklerle tanisiyorum, parmak ucunda kacasim geliyor. insanin gulusu dogal olmali ki kendisinin de dogal oldugu anlasilsin

kesinlikle gülüş önemlidir kendine has cool gülüşü olmayan yaşamasın ulen xf

Yav he he.
Yıllarca hep kandırıldık.
Kadınlar güldüren erkeklere bayılıyorlar
Kadınlar gülen erkeklere bayılıyorlar
Kadınlar şunu yapan erkeklere bayılıyorlar
Kadınlar böyle duran erkeklere bayılıyorlar

gülmüyom lan :(

Kadınlar gulenden çok parası olana bayılıyor .bak evlilik izdivaç programlarına ilk önce evin paran var mi diye soruyorlar

Ne 20 yaşımda ne 40 yaşımda cıvık cıvık gülen erkeğe hiç bayılmadım.:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes:
Ağır ve beyefendi olmalı.

30 yaş üstü bayanlar ciddi erkekleri tercih edermiş ve bu nedenle o yaş grubuna hitab eden Pop yıldızları Cool görünürmüş diye bir şey okumuştum.

R-14809647-1582034541-9517.jpeg.jpg

Cx ağır olsun bakışlarıyla anlatsın herşeyi

Geri