Kadınlar “göbekli baba vücudunu” baklava dilimi karın kaslarına tercih ediyor

Konu sahibi son olarak 2139 gün önce görüldü
115031-1497121475.jpg

5 kadından 4’ü “baba göbeğine” sahip olmanın “kendi bedenine güvenen” bir erkeğe işaret ettiğini ifade ediyor

Kadınların bir erkekte baklava dilimi karın kaslarındansa “göbekli baba vücudunu” tercih ettiğini ortaya koyan yeni bir araştırma yayımlandı.

ABD'nin en büyük fitness merkezlerinden Planet Fitness'ın yaptığı araştırmaya göre, önceki yıllara göre daha fazla sayıda ABD’li artık “baba göbeğini” benimsiyor.

Kadınların yüzde 61’i daha az yapılı erkek fiziğini çok daha “seksi” bulduğunu söylüyor.

Araştırmanın sonuçları bununla da kalmıyor çünkü erkekler “göbekli baba vücudunun” kendilerini rahatlattığını ve yaşamlarını bir şekilde iyileştirdiğini belirtiyor.

Erkeklerin yüzde 47’si vücut yapılarının, dış görünümleri üzerinde daha az etkili olduğunu düşünüyor. Kaldı ki kadınlar da bunu kabul ediyor. 5 kadından 4’ü “göbekli baba vücuduna” sahip olmanın “kendi bedenine güvenen” bir erkeğe işaret ettiğini ifade ediyor.

Göbekli baba vücudu 2019'da nihayet baklava dilimi karın kaslarının yerini almış görünüyor.

Bazı türk yorumcu kadınlar:

*allah çarpsın ki yalan!

*Allah karpuz göbekli erkeklerin belasını versin!

*kadınlar:yooo

*kadınlar zorunluluklarını tercih olarak göstermeyi iyi bilir

*salmış erkek bahanesi

*bunlar hayatta aldatamaz

Bi an dedim isviçreli bilim adamlarımı sey etmişş
Neyseki yanılmışım

Göbekli adamların cüzdanları da göbekli oluyor. Ondandır.

Kaslı vücutlu erkek tipi her zaman itici gelmiştir bana .
Dayatma 0 beden kadın tipini çağrıştırırlar bana , kof .

"Toplumda kadına biçilen rol." Başlıklar farklı olsa da sonuç aynı kapıya çıkıyor.

Ben bu yaz kas çalışmak istiyorum. Önce iyice bir dinleneyim de sonra başlarım.

Yoo genis omuzlari olsun
gozlerini kisarak baksin,miyop olsun
gulerken disleri isildasin, dis ipi kullansin
bos vakitlerinde dagdaki evinde odun kestigi icin kol kasi yapmis olsun!
ayrica beyin kaslari gelismis olsun!
Cok basarili bi is hayatina yeni nokta koymus olsun
Sirketleri satsin, ciftlik alsin!
sabahlari ata binip ogleden sonralari
Ucuncu kitabini yaziyor olsun!

Bence de haklılar.
Gel o kadar uğraş kas yap baklava yap, sonra da göbekliler daha seksi bulunsun. Hahaa yazık size.

skjsdd

ya forum kadınları isyanda :sırıt: dkfs
ileride yastık gibi kullanabilirsiniz o göbeği, aklınızda olsun :d
bence kaslı olmasına gerek yok, hiçbir durumda aşırılık sevmiyorum. kilo fazlalığı-eksikliği ve kas konusu da buna dahil.
ancak yine de gönül bu ya, benim her mevzum kalbime çıkıyor. bir şey diyemiyorum.

resmi görünce alt göz kapağımı aşağı çekesim geldi
öyle iğrendim

şu an göbeğimi
dondurma yiyerek teselli ediyorum

Geri