Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu boş konuşur ?
bi olayın bi senin düşündüğün vardır bi benim düşündüğüm vardır birde acı gerçek kısmı. İşte malesef ki kadınlar bazen konu başlığındaki gibi acı bi gerçek (:
Bence kadın çok detaylere önem vererek konuşuyor,gereksiz konuyu uztabiliyor,erkeğin başını şişiriyor erkeye kalsa kısa ve net olsun herşey..eee boş konuşanda var tabi:d ama bu başlığın tam layiğiyle yerine getiren erkek milletini'de unutmamak lazım asdfghjj:d
valla cok gereksiz konusuyolar haci ya
on kere tekrar edilirmi bi sey ya yapmayin ya neler cektim ben bu kadinlardan neler :kop:
bide en kotusu olayin benim yuzumden o kdr konusuyolarmi$ oy ben olem artik :o
Gereksiz ve çok konuşan kadınlar çok var, gerekli ve güzel konuşan kadınlarda çok var. Ama genel olarak erkeklerden kadınlardan az konuştuğu için otomatik olarak biz daha çok konuşuyor oluyoruz
Eger bir kadin size bir sey anlatiyorsa ve siz dinlemiyorsaniz veya ciddiye almiyorsaniz, bu birikir. Ayni konuyu size, siz dinleyene kadar anlatir. Bu yuzden dinleyin, yoksa anlatilacak seyler birikir ve hepsini bir sefer de anlatmak isterler. Bir kadinin cok konusmasi, bos ve gereksiz konusuyor anlamina gelmiyor. Kisilerin onlari dinleyip, dinlemiyor olmasin dan kaynaklaniyor.
Valla bu konuda biraz erkekleri taş yağmuruna tutucam, tabi bu sadece benim gözlemlerim, erkekler kadınlarla yeteri kadar ilgilenmiyor, kadınlar ilgi ister olm. Konuşun öpüşün koklaşın, bol bol sevişin yav.. Birbirinize masaj yapın, birbirinizle ilgilenmiyonuz ondan sonra stres yalnızlık, ilgiyi başka erkeklerde (veya kadınlarda) arama isteği, sen partnerine hayatım çok güzelsin, veya aşkım çok yakışıklısın falan vs. gibi tatmin edici şeyler söylemiyorsun, sonra kadın fotolarını çekip çekip sosyal medyaya atıyor, şahsın biri çıkıyor diyor kadına "vaaov bune güzellik özenerek yaratılmışsınız " gibi hoş ve kadının duymadığı iltifatlar ediyor, kadını cezbediyor.. Birbirinize ilgi gösterin, mesajımın başında erkekleri topa tutucam dedim ama bu durum her iki taraf içinde geçerli
boş konuşmak sadece bayanlara has sanki... sizce de bu aralar forumda kadına yönelik "saldırı" konuları çoğalmadı mı? evet saldırı diyorum çünkü, konuşma eylemi sadece kadınlara has değilken, erkekleri bu konudan muaf tutup, üstün varlıklar imajının yaratılması ve bunu yapsa yapsa boş ve salak kadınlar yapar tanısının koyulması ya da başka bir konuda kadınların neden tayt giydiğinin tartışılması aslında yeterince kadına yönelik nefret dolu konular. bu arada farkındayım konu yeni açılmamış ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.