Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu boş konuşur ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
sahsi fikrim
erkekler daha bos konusur.

Erkekler genelde duymak istemedigi şeyleri duyunca bu konuşmaları gereksiz ve boş olarak görür. Halbuki söylenen her sözde o kadar çok anlam yatar ki tabi anlayabilene. :)

ya bugün ne giysem acaba dolap açılır bir dünya elbise vardır ya ama hiç elbisem yok tırnağım kırıldı yaaa,düğüne gittim o öyle giymiş bu böyle giymiş falan filan

bu tür muhabbetlerini dinleyince onları görün veya kadınlarla alışverişe gidin ve onların kendi kendilerine konuşmalarını yorumlarını dinleyin bunları gerekli şeyler olarak görürler o yüzden hiçbir zaman boş konuşuruz demezler zaten ama bu karaktere görede değişir sadece yerine göre konuşup boş muhabbet yapmsyan kızlarda gördüm böyle abuk subuk konuşanlarınıda:D

Eğer kadınlar gereksiz ve boş konuşuyorsa, karşısında ki adamın anlayacak kapasitesine göre muamele yapıyordur.

Bir kadınları anlayamadınız ;)

Eğer kadınlar gereksiz ve boş konuşuyorsa, karşısında ki adamın anlayacak kapasitesine göre muamele yapıyordur.

Bir kadınları anlayamadınız ;)

kadınlar kendi istediklerini bile tam bilemezler dünyayı önüne sersen acaba şuraya mı serseydin der:D

işin şakası bu tabi böyle genellemeler hiç hiç doğru değil erkekçe yada feminist tarzında yorumlara gerek yok boş konuşan insan vardır yada yoktur bütün olay bu ayrıca zaten iki insanında farklı bir doğası var tam manası ile anlaşılamaz zaten çünkü tamamlamak için vardır

kadınlar kendi istediklerini bile tam bilemezler dünyayı önüne sersen acaba şuraya mı serseydin der:D

işin şakası bu tabi böyle genellemeler hiç hiç doğru değil erkekçe yada feminist tarzında yorumlara gerek yok boş konuşan insan vardır yada yoktur bütün olay bu ayrıca zaten iki insanında farklı bir doğası var tam manası ile anlaşılamaz zaten çünkü tamamlamak için vardır

Konu isteyip istememek değil ki, ya da ne istediğini bilmek değil. Nasıl konuştuğu ile alakalı.

Ben yine sözlerimi destekliyorum ve yani diyorum ki

Umarım siz anlıyorsunuzdur ;)

Soru : Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu boş konuşur ?

bu konuyta cevap veren bayan arkadaşların çoğu Erkekler daha çok boş konuşur ve savunma içindeler demekki boş konuşuyosunuz ve bir yaranız var savunuyorsunuz niye suçu bir erkeğe atarsınız ki soruda erkeklermi kadınlarmı çok boş konulur demiyor ki :)

benim cevabım

Kadınlar boş konuşmaz ama dolaylı yönlerle birşeyler anlatmayı severler ima etmeyi severler tanıdığım kadınlarda oranlama yapacak olursak kadınların %10 - %15 arası boş konuşur ..

Ama bu forum için ne yazık ki görünen o ki oran bu kadar düşük değil :)

Kadınlar boş konuşmaz ama dolaylı yönlerle birşeyler anlatmayı severler ima etmeyi severler

Kalın olan yerler tamda bizi anlatıyor. Detaycı olduğumuz için en ufak birşeyi bile anlatırken fazlaca detaya gireiliyoruz. Ve bu bize garip gelmiyor çünkü o detaylarsız olamayız sanıyoruz. Çoğumuzda böyledir. Kadınlar kimi zaman boş konuşur kendimden biliyorum bazen boş muhabbet yüzünden tartışma bile çıkabiliyor, sonra diyosunki karşı tarafa biz neden tartışıyoruz? aaa sebep yok ..

oluyor yani öyle :)

Doğrudur kesinlikle katılıyorum. Söyledikleri kelimelerin %80 ni bize boş gelir. Kişiden kişiye göre değişir aslında bayanların saç baş sorunları bize boş geldiği için boş konuşuyorlar deriz içimizden. Aynı şeyi onlarda bizim futbol muhabettimiz için diyorlar. 2 Tarafta ama kızlar biraz yoğun malum çene... :) Susmuyorlar

Erkekler her sohbetinde bilimsel proje tasarlıyorlar. O yüzden erkekler çok haklı(!) :D

bazi bayanlar gereksiz her dakika ilgi bekliyorlar malesef bu yuzden bos konusma durumuna dusuyorlar

Asıl kadın susuyorsa korkun derim :):)

Kadınlar çok konuşur kabul ama biz erkekler onları dinlemeyi bilsek inanın bu kadar çok konuşmazlar,ketub yaratıklarız arkadaş biz,bunu kabul ediyorum ben :):)

Sohbetlerinin her saniyesinde karı kız lafı yapan cinsin böyle bi ithamda bulunması çok ironik!

sorudan 'konuşur'u kaldırırsak cevabım evet.

feminist değilim, pozitif ayrımcılığa karşıyım, herhangi bir cinsin sadece cinsiyet kimliği üzerinden yüceltilmesine de yerilmesine de karşıyım ama kadınları yeren, yalnızca cinsiyetine vurgu yapan başlıkları gördükçe "kadın kadar başınıza taş düşsün" demekten kendimi alamıyorum. konuya daha mantıklı bir yorum yapamadığım için üzgünüm o da benim ayıbım olsun.

kadınlara gereken ilgiyi vermezseniz durmadan 10gün konuşur, hiç de üşenmez :\

Gerçek olan bazı bayanlar haddinden fazla boş ve gereksiz konuşuyor evet.. Ama birde şu varki erkeklerde bu konuda bayanları geçmek üzere.. Ha gayret :D

Geri