Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu boş konuşur ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Bir rivayete göre kadınların günlük kelimeleri 1000'in üzerindeyken, erkeklerin ki yalnızca 250'ymiş.. Peki, sizce bu doğru mu?

Kadınlar gerçekten çok mu konuşur?

Eğer cevabınız "evet"se sorumuzu değiştirelim:

Peki, kadınlar gereksiz mi konuşur?

En çok hangi konularda "dır dır" ederler?

Öncelikle konu başlığını kınıyorum iFt. :) 'Gerçekten' ibaresini kullanarak aslında sorudaki gizli cevabı vermiş oluyorsun. Soru soru olmaktan ziyade sorulması amaçlanan düşünceyi destekliyor.

Cevabıma gelecek olursak ; ataerkil bir toplumdan geldiğimizi ele alırsak bayanlar her zaman bir adım geridedir. Bu sebeple herhangi bir konuda söz sahibi olmaları erkeklere nazaran daha azdır. Bu yüzden bir konuda fikirlerini sunduklarında ve genellikle bu konuda haklıdırlar , kimileri bunu boş ve gereksiz diye adlandırır. Kedi uzanamadığı ete murdar dermiş hesabı ;)

bu konuya cevabı ilk senden bekliyodum sunucuda da bu konuyu tartısmıstık burayada acalım dedim (:

Bos konusani sadece konusmqk icin konusani gayet faZLA bu hemcinslerim tarafndanda inkar edilemez bi gercek ama kadnlar geyik dsnda bi konuda konusuyorsa erkekler gibi 1000 cumle kurup icraatsiz teori yapmaz pratik uygular ve konusur bu ayrmida yapabilen erkek saysi maalesefki azdr o nedenle bu bi tartsma degil algda secici olmaya calsma konusudur

Erkekler sanki çok mu dolu konuşuyor¿ Yazık erkekler de bilim adamı gibi araştırmaktan bi hâl oluyorlar :-)

Kadınlar erkeklerden daha çok konuşur. Çünkü; en sert, en katı, en duygusuz kadın bile yaradılışı gereği en duygusal erkekten daha duygusaldır ve kadının anlatmakla, konuşmakla bitiremeyeceği derdi, tasası vardır sayısızca . Ve detaya, erkek bütüne ve genele bakar. Kadın detaya baktıkça ayrıntıda boğulur. Ayrıntıda boğuldukça, daralır ve bunalır. Bunaldıkça da bu gerilim önce çenesine vurur :o ( illallah )
hatta çok konuşarak erkeğin kafasını ütüler kuru gürültüsüyle erkeğine isyan bayrağını bile çektirir onun ömür törpüsü olup! ömrünü yeter miktarda kısaltırda. Kısaltır ki ; erkeğinden sonra yaşayacağı ömrü daha uzun ve huzurlu olsun! :hih: Zaten, bilimsel çalışmalarla da ıspatlanmıştır ki, dünyada, insanın olduğu her yerde, kadın, erkekten uzun yaşar =) Hatta Patagonya da bile =) Vel hasıl çok konuşur işte . :o

Lafı dolandırarak anlatırlar ondan çok konuşurlar.

Boş kadınlar gereksiz ve boş konuşur.
Bir de çok güzel konuşanları,güzel fikirleri olanları vardır ki ; konuşma hakkımı ona verip günlerce dinlerim.

Bence bayanların her sözü dogru haklı ver yerinde ama erkeklerin işine gelmedigi için onlara.. Boş ve gereksiz konuşuyor .. geliyor.. Aslında gerçek tam tersi..

bu insanin karakterine bagli bir sey kendini bilen ve nerde ne konusulcagini bilen bir bayan bos konusmaz diye düsünüyorum.

Bunu kadınlar boş konuşur veya erkekler boş konuşur diye ayıramayız.
Her 2 cinsiyetinden birbirinden boş konuşanıda vardır, işini takip edip işiyle ilgilenen de.
Kadının dedikodu yapanı varsa erkeğinde sabahtan akşama kadar oturup futbol geyik muhabbeti yapanıda var.
Kısaca bu şekilde genelleme yapmak doğru değildir. :)

Geri