Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu boş konuşur ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Bu Ift de surekli boyle konular acmis..
Beyaz irkin ustun irk olduguna inanilmasi gibi, erkekleri de kadinlardan ustun gorenler cok fazla malesef..
Ama gelin gorun ki bilimsel olarak yanlis.. Bir an evvel on yargilarinizdan kurtulsaniz da su gereksiz konulara harcadigimiz zamani daha verimli kullansak diyorum!

Bazı erkekler bir şey anlatılınca pür dikkat dinlemiyorlar akılları başka yerde oluyor genellikle. Sonra biz de konuyu tekrar tekrar açıklamaya çalışıyoruz ve adımız çok konuştuya çıkıyor.
Siz anlamıyosunuz yanii, ne suçumuz var şimdi :T:

Hayatım sen saçınımı kestirdin?

- Valla canım inanamassın. Sabah sekizde kalktım annem kahvaltıyı hazırlamamış. Ayak üstü birşeyler atıştırıp dışarı fırladım. Yolda gülteni gördüm hani ilkokuldan arkadaşım var ya. Evlenmiş çocuğu vardır bir tane. Bebekte çok tipsiz birşeydi. onla ayak üstü öyle konuşurken dolmuşu kaçırdım. Taksiye binip gidecektim cüzdanı evde unutmuşum. Sonra eve gittim annem çay içiyordu cüzdanımı aldım çıktım dışarı. Dolmuşa bindim o kadar dolandırdıki midem bulandı. indiğmide kahve içtim midem düzelir belki diye. Kahveyi içip kafeden çıktığımda ayşeyi gördüm. Beraber oturup muhabbet ettik biraz. Sana selamı vardı. Sonra yeni bir kuaför açılmış oraya geçtik beraber. Kuaför güzel düzenlenmiş. Çalışanlardan biri yanlışlıkla parmağını kesmiş çok üzüldüm. Hala onun etkisindeyim...

- Hayatım yani ?

Ne yanisi. Duygusuz herif. Parmağı kesilmiş. Parmağı davul gibi olmuş.

- peki hayatım geçmiş olsun.

Sen beni dinlemiyorsun ama. Hep böyle yapıyorsun.

-Sonraki konuşmaları ben sansürleyim .

Şimdi sorulan soru saçınımı kestirdin. Ve anlatılan durumda saçını kestirip kestirmediyle ilgili bir cevap yok. Bir yanıt yok. Ve üstüne soruya yanıt vermediği gibi duygusuz herif olduk, Dinlemiyor olduk. Soruya verilecek yanıt evet kestirdim hayır kestirmedim beğendinmi gibi birşey. Anlatılan da bir yanıt bile yok.

60 tane cümle kuruyolar bir soruya daha yanıt vermemiş oluyorlarsa evet gereksiz konuşma ve çok konuşma yapmış oluyolar.

Sürekli kendisini anlatıyor ve kendisini kanıtlama çabasındaysa ciddiye almam öylelerini.

Hepsi değil genellenemez.

yok beee sadece konuşurken o anda konuştuklarının farkında değiller ondan

maria puder cezanızı versin emi sizi maria puder e havale ediyorum xd

heycanlanınca anlatmakta zorlanırlar , herzaman boş konuşmazlar aslında karşı tarafa bişi anlatmadan anlanılmak isterler okadar buda erkeğe zor gelince boş konuşmuş gibi gözükürler.

öte yandan gerçekten saçmalayanıda mevcut

ay boş da konuşurum çok da konuşurum kime ne ayol :hö:
sussam daha mı iyi xd

Evet haddinden fazla ama asla gereksiz bir şey söylemediğini de araya sıkıştırır.

maria puder cezanızı versin emi sizi maria puder e havale ediyorum xd

heycanlanınca anlatmakta zorlanırlar , herzaman boş konuşmazlar aslında karşı tarafa bişi anlatmadan anlanılmak isterler okadar buda erkeğe zor gelince boş konuşmuş gibi gözükürler.

öte yandan gerçekten saçmalayanıda mevcut

Sen gelsene şöyle bi :cici:

Konuşuyoruz çok konuşuyorsun konuşmuyoruz trip atıyorsun daral geliyor bana.

Bugüne kadar az ve öz konuşanını görmedim. Bir bayan benimle konuştuğu zaman söylediklerinin %95'ini eliyor beynim otomatikman %5ini alıp ancak yararlanabiliyorum. Ortalama bir erkeğin yaklaşık 10 katı daha fazla kelime üretme kapasitesine sahip bir beyin ve ağız kombinasyonuna sahip yaratıklardır. Bu anlamda yaratıcının hikmetinden sual olunmamakla beraber kendi ırkımla ayrıca övünüyorum.

Canım sıkılınca hep boş boş ve çok çok konuşurum .

şimdi biz bayanlardadetaylar önemlidir.dümdüz düşünmeyiz o yüzden çok konuşuyoruz gibi geliyordur.Hemcinslerim kusura bakmayın ama bazen de boş konuşuyoruz boşuna konuşuyoruz :) güzel nefesimizi bu durumlarda tüketmeyelim lütfen.

ağız isali olanını ben de sevmiom yaşlılıktan oluo :)))

Kadınlar çok konuşabilir ama boş konuştuğu konusunda hemfikir değilim beylerle.Bu özellik erkeklerle bayanların kıyaslanacağı bir durum değil bence.)
Kadın duygusaldır,anlatmakla,konuşmakla bitiremediği derdi,tasası vardır.)Çünkü kadın detaya,erkek milleti genele bakar.Detaylar onlara gereksiz gelebilir.)
Kadın yapılacak yemekten, ütü yapmaya, yıkanacak bulaşıktan, çocuk bakımına kadar sonsuz ve ölümüne bıktırıcı işlerle uğraşmak zorundadır Bunların bir bedeli olmalı ama değil mi))
Kadın cok konuşmak ister çünkü erkekleri canından bıktırıp isyan bayrağını çektirmek için görevlendirilmiş bir melektir adeta.
Kafa ütülemeli ki ;beyninde kırışıklık,buruşukluk kalmasın,ömür törpüsü görevini görüp yaşam süresini kısaltsın.))Böylelikle de erkeklerden sonra kalan ömrünü huzurlu yaşasın ama değil mi.))

Geri