Kadınlar, eşlerinin ailesini niye sevmez?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aileye göre değişir ancak kadını erkeği yok ki bu durumun ve aile şayet çocuğunun özel hayatına yerli yersiz karışıyorsa eş de bu durumdan rahatsız olacaktır. Bazen aileler çocuğunu kıskanabiliyor ve her ilişkide en önemli kural; herkesin sınırlarını bilmesidir. Denge sağlanırsa hiç kimse birbirine karşı tavır almaz.

Mütekabiliyet esasına dayanıyor bence bu durum. Salt kaynana ya da salt gelini genelleme yaparak suçlamak anlamsız…

Taht savaşları volume 1

Ay herifimin bacısını niye sevim ya, çirkin kokoş karı.

Eşlerin ailesi sevilmez, mesela kayınço, ulan şimdiden müstakbel kayınçoma fena kuruluyorum he, işe yaramaz pez.

Psikolojik bişi. Anne de eşi de adamı kendi malı olarak görür. En azindan bir tık önde olmak ister. Bu da gelin kaynana çalışmasına sebep olur. Seyrek görüşerek uzakta oturarak kısmen cozulur.

Aile de severse sevilir, sevmezse sevilmez

Kaynanalarımız kaynanalık yapmaktan çekinmiyor. Gelinin gençken başını ezeceksin gibi reçeteleri var aralarında paylaştıkları.

Her şeyime karışılırsa kendi ailem ile de çatışabiliyorum ve olmamış bir durum da değil. En iyisi her zaman araya biraz mesafe koymak. Aile içi çatışmalar çok çirkin olabiliyor.

Onu seviyorsam ailesini de severim. Ailesi beni sevmiyorsa oğlunu da sevmiyordur, onun sevdiği kızı da kabullenmiyordur..​

Geri