Kadinlar Eş Şecimlerinde Baba Profilimi Ararlar..?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü

• Evet, baba profili ararlar

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, aramazlar

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Genelde. Ben sonradan fark ediyorum ama bir bakıma babamı buluyorum hepsinde azar azar.
Onlardan bana babamın davrandığı gibi davranmalarını bekliyorum.
Tabi bu pek mümkün olmuyor. Dışardan kimse sizi öyle şımartmıyor. :d

Düşünün ben bile.babama.benzeyen bir adamı secmisim
Doğru tespiti

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya geçen fark ettiğime göre, hoşlandığım beyefendi, abime benziyor biraz.
Tip olarak.
Abi figürünü arıyor muyuz şimdi? Kafam karıştı :s

Soruyu tersten algılayıp erkek versiyonuna döndürerek;
Erkekler, eş seçimlerinde anne profili mi ararlar?

Hayır diyorum. Annem gibi bir eşim olmasını istemezdim.
Bence aslında şunu da düşünmek lazım, mevcut anne babanız, kafanızdaki ebeveyn figürü ile örtüşüyor mu? :nopsrn:

Evet, babalarının profilini ararlar bence de. En azından onun gibi arkasında durabilecek, güçlü –ki bu en önemli kriterleri bence– zira deli gibi aşık olduğu adamdan güçsüz olduğunu anladıkları an bile ışık hızıyla soğuyabilirler. Akabinde güven konusunda da bu böyle babaları gibi güven veren, şımartan, yeri geldiğinde çeki düzenini tıpkı onun gibi sağlayan. Zaten el oğlunun ona en ufak küfüründe yada şiddetinde uzaklaşmaları bitirmeleri birazda "babam bile bana kıyamamış sende kimsin" düşüncesinden. Tabi en önemli nokta bu söylediklerim biyolojik babalar için geçerli değil. Her konuda gerçekten baba olabilmiş, kızının idolü ve ilk aşkı olmayı başarabilmiş babalar içindir.

Hayir, aksine. Bir adamda tam olarak neyi istemedigimi ogrenmis oldum. Bir zamanlar birisi vardi. Gorunusu babamin gencligine, karakteri ise sanki kendi babam.. e pardon, ama edemem. Igrendim. Kiyaslamasi bile yapilmayacak, o derece olmali. Tabi ufacik biryerlerden benzeme olabilir, ama AMMAAA biryere kadar yani. Baskasinda buba sefkati arama falan filan, istemem o isleri.

eski sevgilim "babama benziyorsun" diye seviyordu beni. bi gün kavga ettiler, geldi babamdan nefret ediyorum dedi. ayrıldık

Baba profilinden kasit; kendi babasiyla kiyaslamak degil de adaya ne kadar iyi baba olur gozuyle bakmak sanirim.
Ben oyle yaparim cunku xd

Babalarına aşık kızlar ''ben'' baba profili ararlar.

Pek de öyle olduğunu düşünmüyorum

Babam gibi eş m ? Evlerden ırak olsun .

Umursamaz tersleyen arayip sormayan uzen birini ararlar

Ve bulurlar (:

Geri