Kadınlar, erkeklere göre daha kolay mı iş buluyorlar?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şimdi o Kıza göre değişir güzelse yada yolluk ise işe direk alınır birde böyle tipler var 69DF9B22-48C3-418E-B855-825F6BCDDE94.jpeg

Odamda yolluk serili.

Yolculuk sırasında yolluk her zaman bulunduran biriyim.

Alt metinde geçen "yolluk" ne acaba. Jargon da karşılığı olan bir şey de değil.

Kadınlar için daha fazla istihdam şart, çalışan kadınların sayısının artmasını ümit ediyorum.

Ben uzun yola çıkarken yanıma hep yolluk alıyorum acıkırsam kan şekerim düşerse iyi oluyor günü kurtarmasa da işe yarıyor

Mühendislikte tam dersi "buralar size göre diil bayan" kafasını yaşayan bir sürü şirket var hala.
Ve fakat bazı bilinçli yöneticilerimiz bu yanılgıya asla düşmüyor, onlara selamlar burdan.

annem genelde yolluk olarak börek yapar koyar.
geçen bavuluma türk kahvesi sıkıştırırken görmüştüm, çünkü ankara'da kahve yok biliyorsunuz.

Sadece basliga cevap veriyorum..
ve Dogru.

Çünküü erkeklerin hepsi iş sahasında kadınların hepsi iş sahasında değil
Ve bence kadın gerektiğinde ayakları üstünde dursun
Gün boyu çalışıp çalışıp eve gelip evde çocuklara bakıp ev işi yapıp yemek yapıp yaşanmaz ya
Güya çalışıyosun ayaklarının üstünde duruyosun bildiğin kölelik
Eşi de işten gelsin ayaklarını uzatsın tv izlesin yemek hazırmı hayatım desin

Her yerde tesettürlü hanımlar çalışıyor, bu işte bir çelişki var. Tüm devlet daireleri ve kurumlar ve özel sektör tesettürlü hanımlar ile dolu. Giyim çok önemli değil, torpil önemli açıkçası. Ha metres yapma peşinde olan lavuk tipler var. Onlar personel değil sevişmelik kadın arıyor, ha kim daha sevişgen orası da bilinmez.

bizim işyeri sap dolu
hey sap
oo sap

Her yerde tesettürlü hanımlar çalışıyor, bu işte bir çelişki var. Tüm devlet daireleri ve kurumlar ve özel sektör tesettürlü hanımlar ile dolu. Giyim çok önemli değil, torpil önemli açıkçası. Ha metres yapma peşinde olan lavuk tipler var. Onlar personel değil sevişmelik kadın arıyor, ha kim daha sevişgen orası da bilinmez.
Onlar akpnin mümine bacıları ordada tesettür önemli CHP’de açmayan akpde kapanmayan iş yok D:

Sektörden sektöre farkeder öyle bir genellemeye girmek ne kadar doğruysa.

Ne kadar cirkin genellemeler bunlar ya?
Kadin is buluyorsa, yollu mu oluyor noluyor? Mini etekliyse cok rahat bulurmus filan. Zihniyetlere bak, yine sinirlerim zipladi

Hiç mini etekle bir iş görüşmesine gitmedim, gayet de güzel işe alındım.Giden de gider kime ne hem.

İğrenç zihniyetleriniz mide bulandırıcı.

Ne kadar cirkin genellemeler bunlar ya?
Kadin is buluyorsa, yollu mu oluyor noluyor? Mini etekliyse cok rahat bulurmus filan. Zihniyetlere bak, yine sinirlerim zipladi
Maalesef kendini yolluturunaaa iş var genelleme yapmadık zaten her Daim bir patronun yanında çalıştırdığı kırığı yavukluları vardır sektör acımasız

Geri