Kadınlar erkeklerde ne arar?

Konu sahibi son olarak 1728 gün önce görüldü
bayanlar "benci" olmadınız sürece , birgün şirinleri görebilirsiniz

çok sevsin, ne dersek tamam desin, başka kızlarla işi olmasın, ara ara kıskansın, birlikte vakit geçirmekten keyif alsın, ilgili olsun, tek kadın bizmişiz gibi davransın. ayyy bide egoist olmasınnnnnnn.
bi adet robot alabiliriz :ppp

çok sevsin, ne dersek tamam desin, başka kızlarla işi olmasın, ara ara kıskansın, birlikte vakit geçirmekten keyif alsın, ilgili olsun, tek kadın bizmişiz gibi davransın. ayyy bide egoist olmasınnnnnnn.
bi adet robot alabiliriz :ppp

ayy aynı , pillli bi erkek yokmuki robot adam içine yükleme yapıcam çipini takcam akşama kadar seni seviyom dicek :o1:

Samimiyet. Hem kadın hem erkek içinde geçerli .

Kadınlar bu zamanda erkeklerden beklediği cebinin banka kasasının dolu olması dinmiş imanmış namusa ahlaka bakmıyorlar kendileri baksa babaları bakmıyor her şey para

Hiç bir şey aramaz, sadece sevilmek ister erkeği tarafından hepsi bu...

ben istiom düğmesine basıncak konuşcak, basıncak ilan ı aşk etcek, basıncak hediye alcak sus len deyincek suscak ahahaaa çok datlı erkek olurdu basmalı erkek istiom :hile:

ya senin basıncak diyişini severim :p çok tatlısın :dyg:

Ne istedinizde vermedim

Kadınlar bu zamanda erkeklerden beklediği cebinin banka kasasının dolu olması dinmiş imanmış namusa ahlaka bakmıyorlar kendileri baksa babaları bakmıyor her şey para

Zaten bu soyledikleriniz bir erkekde bulunursa paraya bakmaz ki. Kadin sevilmek ister ve onun hayatinda TEK olmak ister. Bunu hissetmeyince, gormeyince, boyle seylere daha inanmayinca, baska biryerden cikarirlar bu hissi. Para erkeklerin isini de kolaylastirmis oluyor. Kadina veremeyecegi sevgiyi parayla hallediyor.

Ben şunu diyorum artık; hiç kimse hint kumaşı değil ve hiç kimse de %100 mükemmel değil.
Kendi olan eksikleri belirle, he karşı tarafta onları tamamlıyorsa oldu da bitti düğün dernek.

Mesela ben deniz odunum, sevdiğim adam romantik

Olay bitmiştir, dağılalım

Geri