Kadınlar en çok kimlerle aldatır?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özür dilerim o vakit ;d
Neden nalet olası Konya . Konya güzel gayet . Sadece alkol tüketimi fazla o kadar ;d
Bağnaz bir topluluk gelip içinde yaşaman lazım ancak öyle anlarsın.altında erenler üstünde …D:

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Yozgat’a gittim. Çok hoşuma gitmedi açıkçası. Üni yılları idi. Belki değişmiştir bilemiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 99142
Sen yozgattı filan boşver dersim’e git desem kızarlar şimdi Tunceli’ye git Türkiye’nin en güvenilir en sade ve samimi,dürüst insanların yaşadığı bölgedir.
Malik Kaya’yı takip et instagram’da böyle güzel bir yere niye daha önce gitmediğinin pişmanlığını yaşayacaksın!muhteşem kareler

Sen yozgattı filan boşver dersim’e git desem kızarlar şimdi Tunceli’ye git Türkiye’nin en güvenilir en sade ve samimi,dürüst insanların yaşadığı bölgedir.
Malik Kaya’yı takip et instagram’da böyle güzel bir yere niye daha önce gitmediğinin pişmanlığını yaşayacaksın!muhteşem kareler

Valla instagram kullanmıyorum . Var Tunceli’li arkadaşlarım . Davet ettiler zaten gitmeyi düşünüyorum . Mazgirt’e gideceğim ilk :)

Müge anlı ya katılan bir doğuluya denk gelmedim daha iç Anadolu ve Karadeniz’de daha yaygın :)
Akraba aldatması mı yaygın . Kriter olarak Müge anlıyı mı baz alıyoruz ;d

Akraba evliliği oranı illere göre incelendiğinde, 2023 yılında akraba evliliği oranının en yüksek olduğu ilin %17,7 ile Şanlıurfa olduğu görüldü. Bu ili, %12,4 ile Siirt ve %12,3 ile Muş izledi. Akraba evliliği oranının en düşük olduğu il %0,5 ile Edirne oldu. Bu ili %0,6 ile Kırklareli ve Bartın izledi.

Bak benim memleket sonuncu ;d

Akraba aldatması mı yaygın . Kriter olarak Müge anlıyı mı baz alıyoruz ;d
Akraba aldatması genel alfatma ne ararsan Müge ablada :) doğuda olur demişsin de bende izle aydınlatır seni diyorum:) her yerde oluyor öyle şeyler Doğu diye genellemen hoş olmamış

Akraba aldatması genel alfatma ne ararsan Müge ablada :) doğuda olur demişsin de bende izle aydınlatır seni diyorum:) her yerde oluyor büyür şeyler Doğu diye genellemen hoş olmamış
Yanlış anlaşıldı sanırım . Ben evlilikten bahsetmiştim. Aldatmadan değil. Ona bakarsan Bartın da iğrenç o konularda ;d

Yanlış anlaşıldı sanırım . Ben evlilikten bahsetmiştim. Aldatmadan değil. Ona bakarsan Bartın da iğrenç o konularda ;d
Evet bende onu demek istiyorum bazı şeyleri bir topluma bir yöreye mal etmek yanlış kaldı ki her yerde oluyor görüşürüz akraba evliliği doğuda yaygın doğrudur ama kadın aldatması bir çok yere nazaran daha düşük

Evet bende onu demek istiyorum bazı şeyleri bir topluma bir yöreye mal etmek yanlış kaldı ki her yerde oluyor görüşürüz akraba evliliği doğuda yaygın doğrudur ama kadın aldatması bir çok yere nazaran daha düşük
Tabiki . Aldatma çok kapsamlı. Her yerde olabilecek bir şey. Doğulu arkadaşlar yanlış anlamasın da ;d . Dediğim gibi akraba evliliğinden bahsettim sadece ;d .

Yalnız toplayinca %101,4 çıkıyor. Adam gibi yapın şu istatistikleri.

Kadınlar genellikle konu komşu, iş arkadaşı gibi tanıdık çevreden birileriyle aldatırlar.

Geri