ala'turka
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne Osmanı mesut değilmiydi?alaturka abi biz senle görüştük dimi osmanın düğününde ?
doğru mesudun düğünüydü tmm biz osmanınkinede gitmiştik ordan karıştırdım ama o bahsettiğim kişisin değil miNe Osmanı mesut değilmiydi?
Evet evet ama köprünün altından çok sular geçtidoğru mesudun düğünüydü tmm biz osmanınkinede gitmiştik ordan karıştırdım ama o bahsettiğim kişisin değil mi
Evet amaSelavat hz.peygamber efendimizi (sav) fiilen desteklemektir.Allah ve melekleri destekledi siz de destekleyin demektir ayetin manası. Huri kelimesi havarinin çoğuludur sohbet arkadaşları demektir.
Çok salavat getiren huri alır hadisi sahihtir. fakat dediğim gibi çok salât peygamberi ve onun davasını desteklemek ona yaren olmak demektir. Ona dünyada yaren, dost olana ahirette havariler,yarenler, arkadaşlar verilir manasındadır.Cübbeli Mahmut bey'e söyleyecek söz bulamıyorum. Mevla doğru anlamayı,idrak etmeyi ve anlatmayı nasip eylesin diyelim.
Selam ve dua ile..
Yok sülo, biz kanki değil rakipizalaturka sen bu Cübbeliyi kıskanıyon mu
hayırdır müridleri mi paylaşamıyorsunuz derdiniz ne?
Gitmedigin dugun kalmamis bi benimkine gelmedin........Osman nerelerde ya ozledik kaynanasiniyla olan diyaloglarini filandoğru mesudun düğünüydü tmm biz osmanınkinede gitmiştik ordan karıştırdım ama o bahsettiğim kişisin değil mi
Ilahimorluk’u cagirip, beni cagirmamanGitmedigin dugun kalmamis bi benimkine gelmedin........Osman nerelerde ya ozledik kaynanasiniyla olan diyaloglarini filan![]()
Onu da cagirmadim shiniiii masus diyorum .p Sen de beni cagirmadin bu aradaIlahimorluk’u cagirip, beni cagirmaman
Iste buna icerlenir ve icerim![]()
davete icabet etmek sünnettir xd çağırsaydın gelir çeyreğimizi takardık yani sen kaybettin .pGitmedigin dugun kalmamis bi benimkine gelmedin........Osman nerelerde ya ozledik kaynanasiniyla olan diyaloglarini filan![]()
Bu o değil Cihat.alaturka abi biz senle görüştük dimi osmanın düğününde ?
hahah olabilirBu o değil Cihat.
Hesabını çalmış bence. İnanmıyorum ben o olduğuna.
Sen canlı gördün Alaturkayı. Tekrar kendini göstersin, buradan özür dileyeceğim.