Yaw bunlar niye böyle,bir şeyi protesto ederken yada karşı yürüyüş yaparken neden göğüslerini gösterirler,çıplak protesto ederler anlamış değilim..bi bu eksikti tam oldu feminist ruh hastaları.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgürlük deyince meme görmek mi geliyo aklına cidden djdghHem özgürlük diyorlar, hem video'yu sansürlemişler. Bu ne biçim özgürlük?
sütyensiz giyinmeyi özgürlük olarak görüyorlarsa, sansür uygulamamaları gerekir. Sansür özgürlük değil ki.Özgürlük deyince meme görmek mi geliyo aklına cidden djdgh
Bana göre sütyensiz gezmek de özgürlük değilsütyensiz giyinmeyi özgürlük olarak görüyorlarsa, sansür uygulamamaları gerekir. Sansür özgürlük değil ki.
Hem özgürlük diyorlar, hem video'yu sansürlemişler. Bu ne biçim özgürlük?
Herkesin özgürlük anlayışı farklı.Bana göre sütyensiz gezmek de özgürlük değil
Kadıköy bana uzak. Paçalı donum da yok. Ben özgürlükçüyüm. Slip giyerim.abi özgür olan kadınlar ve sütyenlerini çıkarmışlar ama medya özgür değil.
bence buna karşı sesimizi yükseltelim zaten onlyfansı da kapadılar. kadıköy boğanın önünde paçalı don eylemi yapalım medyanın özgürlüğünü elinden alan güruha karşı.