Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
yahu yürümek serbest, ama koşarak hücum etmeye gerek yok bence.......
bizler de ataerkilden çıkalım derken bu sefer her şeyi ben hallederim, ben yürürüm aslanım moduna geçtik...
güçlü olmak elbette güzel ama ilişki tek kişilik bir power show değil kızlar ya ben öyle düşünüyorum en azından
burada mesele maddiyat değil emek, düşünce ve sorumluluk paylaşımı.
her şeyi tek başına sırtlanmak da, her şeyi karşı taraftan beklemek de sağlıklı değil
bir de şu prenses sağ koltuk modunda gezip netlikten kaçan, kararsız adamlardan gerçekten gına geldi......................
ne istediğini bilen, duruşu olan adam sadece adam değil duruşu olan bir birey her zaman bir adım öndedir.
bu arada adam dediğin, adamlığını bildiğinde kadınına yük bindirmez ilgisini, özenini, ince düşüncelerini esirgemez.
denge meselesi biraz da, sonuç olarak yürünebilir yürünür de ama dengesini kaybetmemesini sağlamak da önemli

Kadın ilgisini belli etsin ki erkek rahat hareket edebilsin. Teşbihte hata olmaz, protokol ve resmi nezaket kurallarında bile tokalaşmada önce kadının elini uzatması, erkeğin ona mukabele etmesi beklenir. Yani kadın, erkeğe hareket alanı açmalı ki erkek de rahat rahat yürüyebilsin :d Kadınlar da erkeğe ilk büyük adımı atabilir ama bence bu konuda daha tedbirliyiz. Yoksa geleneksel roller tabii ki değişebilir, sorun yok.
Gözlemim ve deneyimim şu yöndedir; ilişkiyi başlatan büyük adımı kim atmış olursa olsun devamlılığı sağlayan erkek ve onun çabası oluyor. Nedendir bilinmez. Bana göre yuvayı erkek yapıyor, böylesi bence daha güzel oluyor.

Bisiklet yolu daha iyi. Sür bisikleti ne erkeği

Yurusunler kendileri bilir ama o zaman da kıymetlerini bilmezler 🤔

Yurumek/ kosmakta neyin ne'si ucuyoz biz. 😎

oturup durduğumdan
neden yürüyelim diyorlardır
gelirken bişeyler getir

Geri