Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala bayılıyorum…bayılırım…..
umut taciri, başka bir şey degil...hala bayılıyorum…
Bu mesajı nerede olsa tanırım. Övün beni mesajı bu jfjfjfjTezi çürütelim. Yalan inanmayın. Öyle bir durum olsaydı bizi de seven olurdu.
Ahahahhahaha Yok yahu hiç bir zaman övülmeyi beklemiyorum. Madem çirkin seviyor neden güzelleşmek için cebelleşiyoruz demeye getirdimBu mesajı nerede olsa tanırım. Övün beni mesajı bu jfjfjfj
Şaka yaptım aslında. Çirkin değilsin de övülmek istiyor gibisinde. Espri yani djkfjAhahahhahaha Yok yahu hiç bir zaman övülmeyi beklemiyorum. Madem çirkin seviyor neden güzelleşmek için cebelleşiyoruz demeye getirdim)
Yok yahu öyle bir durumum sen de hemen giydirmeye bakmışsınŞaka yaptım aslında. Çirkin değilsin de övülmek istiyor gibisinde. Espri yani djkfj
Hayır hayır ben takıldım sana ya. :oYok yahu öyle bir durumum sen de hemen giydirmeye bakmışsın)
çirkin çocuğa şans verirsen, çirkin olan senmişsin gibi davranmaya başlar ✍️hala bayılıyorum…