Kadınlar Çirkin Erkek Seviyor(muş)

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ya çirkin olsa da karizması olan erkekler hoş. hem gönül kimi severse güzel jfsdskj tamam tamam. buna ben inanıyom ama kimse inanmıyo.
erkek çok yakışıklı olmasın diyordu babaannem. dedem de çok yakışıklı değildi zaten djksh belki teselli ediyordu kendini bilmiyorum. gerçi dedem karizmatik de değildi. dedem iyi insandı ya rumelililerin tatlı bir kalenderliği oluyor.
yav ne anlatıyorum ben

karizması olan erkek severiz, jason statham, jean reno bunlar bildiğin çirkin ama karizmatik erkek kategorisinde.

kdgakskdgaskjdgas

Larien tipin değilim zaten :(

Benim Bi kere sevgilim olduydu, herkes ona şey diyordu "homo habilis" cvşglgkks şahitlerim var. Ama bu çirkin sevmemle alakalı değil tabii, tamamen kendi keresteliğim tşk

Lanet olsun ki yakışıklı erkeklere baksak da çirkin ancak ağzı laf yapan erkeklere vuruluyoruz. Yakışıklı erkekler dışına çok yatırım yaptığı için beyni gelişimini tamamlayamamış olabiliyor. Bir de galiba yakışıklı erkeklerin gözü dışarıda olur gibi geliyor halbuki alakası yok çirkin olup şerefsiz olan çok var.

Yakışıklı erkek az olduğu için pek çoğu çirkin olanı tercih etmek zorunda kalıyor.

Erkegin cirkini guzeli olmaz. Efendisi olur cakali it kopugu olur.

Geri