Kadınlar Çirkin Erkek Seviyor(muş)

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Çirkinden ziyade feminen hatlı çok minnoş minnoş erkekleri sevmiyorum .

Homo erectus sevenler derneği diye 1 şey var ve o kadar çok üyesi var ki

ki . . .

Zeynep Farah Abdullah bu kategoriye kesinlikle girenlerden. Nerde çirkin bir erkek var onunla beraber

Çirkin erkek sevmek değil konu fakat bazı kadınlar, yakışıklı erkeği riskli bulur çünkü hem etrafında çok kadın vardır hem de seçeneği fazla olduğu için elde tutmakta zorlanacağı hissine kapılırlar.

Kadınların önceliği yakışıklıktan çok güven duymaktır çünkü içgüdüsel olarak yaşamını paylaşacağı, çocuk sahibi olacağı erkekte güvenilirlik arar ve yakışıklı erkek bu sebeple bazen risk teşkil edebilir ancak her yakışıklı erkeğin kendine güveni olmuyor çünkü erkekte en önemli kriter; güçlü ve sağlam bir karakterdir. Bazı erkekler yakışıklıdır ama bomboş tavırları ile itici görünür ya da yakışıklı olmayı avantaj sanıp kendini hiçbir konuda geliştirmez.

Alfa erkek konusunu daha önce yazmıştım ve bir erkek alfa değilse istediği kadar yakışıklı-paralı olsun her zaman için ikinci planda kalmaya mahkumdur.

Çirkin erkek yoktur, parası az erkek vardır.

Çirkin erkek yoktur, parası az erkek vardır.
Üniversite yıllarında kendini çirkin kabul eden bir erkek arkadaş vardı fakat aynı zamanda çok güçlü bir karakterdi. Okul bittikten sonra hem çok zengin hem de güzel bir Rus kızı ile evlendi ve şimdi iki çocuğu var yani kadınlar ne paraya ne de tipe bakıyor aslında fakat çoğu erkek bu gerçeği fark edemiyor.

Bu argümana göre Ruslar rızk açıyormuş Lefty. Yine mi yanlış anladım olayı yoksa?

Forumdaki herkes bi heycanlandı başlığı okuyunca

cirkin seviyorum deyip de yanında cirkin erkek gezdirene denk gelmedim, bos yapmayın hanımlar. cirkin adama sümük muamelesi yaptıgınızı biliyoruz.

Geri