Kadınlar cinselliğe çok anlam yüklüyor

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tam olarak bir şey söyleyebilecek konumda değilim asfkj
Siz ne diyorsanız doğrudur. Neye nasıl anlam yükleyecekleri kişinin ne için yaşadığına bağlı. X20 anlam yukleyen de gördüm X0 anlam yukleyen de.
X15 anlam yukleyen erkek de gordum ama kadınlara nazaran tüfek doldur boşalt talimi yapan erkekte. Bilmiyorum sanırım siz gözlemlediğiniz kadarını yorumluyorsunuz. Yani daha çok tarlaya gidip çalışırken köy kahvesinde oturan adamin aksam eve gelip hanim sicak suyu hazirla geliyorum'u yasayan kadından bahsediyorsunuz. Günümüz de artık pekte bir ayrım kalmadı o konu da artışta olmadı ama bazı şeyler eskiye göre değişti. Benim istediğim herkes bir anlam yuklesin ve ritüelin sonunda birlikte sigara içerken maç esnasında ki tartışmalı pozisyonlar hakkında istişare yapsın efenim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben bir garip anlatıcıyım
Geri vites yapma baba, arkandayım. Hakkımızı savun. Erkekleri küçük düşürmelerine müsade etme

Geri vites yapma baba, arkandayım. Hakkımızı savun. Erkekleri küçük düşürmelerine müsade etme
Yok haci onun icin degil yazinin sonunda yazana cevap olarak basladim yaziya. Kucuk dusucek bisi yok haci kendini bildigin surece. D olay win almak değil.

Aga bazi seyleri espiri adi altinda yazabiliyorum ama gecmisten ornekler verebilecegim itiraflarin altina imza atamama nedenim,Imza surkuleri elinde bulunan kisininde bu forumda olmasi najjsns
adam hanımına saygı duyuyor.. helal olsun kankam, dünya senin yüzünden bu kadar güzel dönüyor… :d

Bu sözü asla anlamayacağım anlamak istemiyorum
Ne demek bu ? Erkekler anlam yüklemiyor olabilir kadınlar duygusal varlıklardır ve bu kadına yapılan bir zulümdür bu sözü red ediyor ve asla katılmıyorum.
@Serçe ciğim yine bilimsel olarak cevap vermeye çalışayım.

Kadının ya da erkeğin ne anlam yüklediğinin önemi yoktur çünkü aşk gibi cinsellik de üremeyi sağlayan bir mekanizmadır.
İnsanların aşka ya da cinselliğe farklı anlam yüklemesi hiç önemli değil çünkü aşk da iki farklı cinsiyeti birbirine bağlayan ve bir arada kalma süresini uzatan hormonal bir aktivitedir. Aşkın sonu vardır ancak insanlar bu gerçeği bile kabul etmek istemez ve kendilerince anlamlar yüklerler.

Kadın doğası gereği seçicidir ve çocuk sahibi olacağı erkekte bazı nitelikler arar ve tüm bunlar içgüdüseldir.
Erkek ise çok eşli olmaya yatkındır çünkü üremeyi destekleyecek ve sürekliliğini sağlayacak içgüdülere sahiptir.

Kadının seçici ve tek eşliliğe yatkınlığı evrimsel bir süreçtir. Erkeğin çok eşliliği de öyle ancak zamanla bazı erkekler de seçici olmaya başlamıştır ve üremeye odaklanmak yerine doğrudan kendi standartlarına uygun kadınlara yönelmektedirler ve o yöneldiği kadın tarafından seçilme olasılığı da yüksektir çünkü seçiciliği kadına güven verir.

Sonuç olarak seçici olmak eleştirilecek ya da insan doğasına aykırı bir durum değildir.

Kadın belli bir süre aynı erkeğe bağlı kalabilir ancak erkeğin bağlı olabilmesi için içgüdülerini yenecek iradeye sahip olması gerekir ki bu da her erkekte olmayan bir özelliktir.

@Lefty, teşk ederim şurasını baz alarak açtım konuyu aslında çok net ifade etmişsin

Kadın doğası gereği seçicidir ve çocuk sahibi olacağı erkekte bazı nitelikler arar ve tüm bunlar içgüdüseldir.
Erkek ise çok eşli olmaya yatkındır çünkü üremeyi destekleyecek ve sürekliliğini sağlayacak içgüdülere sahiptir.

@Lefty, teşk ederim şurasını baz alarak açtım konuyu aslında çok net ifade etmişsin

Evrimsel gerçekleri çoğu insan kabul etmek istemiyor ancak insanın gerçeği budur ve kimin ne anlam yüklediği sadece kendini bağlar.

eh tek gecelik ilişkiyi heteroseksüel erkekler de kadınlarla yaşıyor. demek ki seksten alacağı hazdan başka bir beklentisi olmayan, buna duygusal bir anlam yüklemeyen kadınlar da var. belki o geceye belki o erkeğe.
bazıları da kadın ya da erkek, cinselliği duygusal bir uyum ve derinlik yakaladığı partneri, sevgilisi ya da eşi ile yaşamak ister, tutku ve duygu ister.
değişir bu işler. salt cinsiyetle alakalı değil.
anlam isteyen kadın, one night stand isteyen erkekle sevişmesin, kendini yıpratacaksa yapmasın bunu… demek ki o kadın, duygusal tatmin de arzuluyor… aman ne bilim ben… gonuşuyom öyle
iyi sevişmeler

eh tek gecelik ilişkiyi heteroseksüel erkekler de kadınlarla yaşıyor. demek ki seksten alacağı hazdan başka bir beklentisi olmayan, buna duygusal bir anlam yüklemeyen kadınlar da var. belki o geceye belki o erkeğe.
bazıları da kadın ya da erkek, cinselliği duygusal bir uyum ve derinlik yakaladığı partneri, sevgilisi ya da eşi ile yaşamak ister, tutku ve duygu ister.
değişir bu işler. salt cinsiyetle alakalı değil.
anlam isteyen kadın, one night stand isteyen erkekle sevişmesin, kendini yıpratacaksa yapmasın bunu… demek ki o kadın, duygusal tatmin de arzuluyor… aman ne bilim ben… gonuşuyom öyle
iyi sevişmeler
Delikanlı bir yorum.

Saf olmayın , degiliz de aslinda bu denli .
Kadın kimin kendine deger verip sevistigini de bilir kimin sirf sex icin takilmak istedigini de bilir .
Ha tercih yapip sevisip kendime baglarim diye sarkurnazligi yaparsaniz kalirsiniz oyle iste dut gibi .Sonra " ama bini kullindiii " ,s

• Kahkaha
Tepkiler: ne
cinselliği tabu olarak gören kadınlar konusu açılmaz inş ya bruh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri