Kadınlar cinselliğe çok anlam yüklüyor

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman aman kıyamam erkekler mi mağdur çıktı : D

Kadın cinselliği güç olarak kullanıyorsa siz de nefsinize sahip çıkıp düşmeyin. Sanki şakağınıza silah dayıyorlar.

Kadın cinselliği güç olarak kullanıyorsa siz de nefsinize sahip çıkıp düşmeyin. Sanki şakağınıza silah dayıyorlar.
Angie cok toy oldugunu düsünüyorum.
Her denilene bakma.
Kadinlar "üstünlük" saglamak ve ya fitrat geregi tabii vucut dillini kullanabilir Bu doganin bir gereği.
Hayvanlar aleminde bile en güzel yuva yapan en güzel dans eden en güzel "kiyafetli" eril taraf kazanir disiyi.
Seleksiyon icin gerekli sinyaller bunlar.
Climaxin bilmesi lazim.

Sexi silah olarak kullanan tek aciz ve ezik tür,insan erkegi.

Sex ayni zamanda bir ticaret mekanizmasidir.
O esnada da kadinlar pek anlam yüklemezler.
Yani her bölümü ayri ayri ele almak lazim.
Genelleme yanlis olur.
Bir nemfoman surayi okusa,belki güler,belki aglar.

Ben olsam erkeği rusyaya kadını türkiyeye benzetirdim ama siz bilirsiniz…..
yani laf söyleyecek olsam

Ba ba ba. En güzel dans eden "kazanırmış" dişiyi. Valla sokak kedileri heç öyle demiyo. Yakaladığı yerde geçiyo arkasına.

Son düzenleme:
Biz erkekler de kadınların her açtığı sözle başlık açsak burdan taa nereye yol olurdu.
Ben kadın şöyledir böyledir demiyorum ama erkek diye suçlayıp aslında kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz.
Hatta kadının erkeğe değil kadının kadına yaptığı bile insanlığa sığmıyor.
Afedersiniz de o şeytani ruhunuza allah bir size pipi verse sokmayacağınız bir kutup noktası kalırdı.
Sürekli erkekler de erkekler.Başınıza taş düşsün inşallah.
Kendiniz meme konusu açar erkekleri suçlarsınız.
Popo konusu açarsınız erkekleri suçlarsınız.
Pipisi var diye erkekleri suçlarsınız.Olmasa alay edip aşağılarsınız.
En az erkeklerin baktığı kadar kadınlar da erkeklerin gtüne bakıyor ama hiçbir erkek burda bunu konu edip sizi suçlamıyor.
Yeminle kahkaha attım gece gece sen çok yaşa
En isabetli yorum olmuş.

adam yerlebir etmis resmen yorumuyla
ayakta alkisladim kallaviyi.

Konu şey gibi olmuş evet biz erkekler yapıyoruz ama neden yapıyoruz bir sorun? :d
Demiyor ki kendi uçkurumun peşine düşüyorum, aaaa hayır kadın bizi onunla kullanıyor diyor.
Hayır tatlım siz basit varlıksınız, lamı cimi yok.
Bu konu başlığının cevabı da bu.
Ayrıca kimin ne düşündüğü de kim anlam yüklemiş de kim dümdüz geçmiş de umrumda bile değil. Yorumları okuyunca cevap vermek istedim. Yoksa isteyen istediğini yapsın.

Başlığa katılıyorum fakat yorumları okuyunca benim bakış açımla bakmamış kimse.
Cinsellik erkekler için zaaf, bunun için şebeklik yapan, bazen deliren erkek evet fakat benim bahsettiğim anlam yükleme hangi cinsin cinselliği daha çok önemsediği şeklinde değil. İhtiyaçlar hiyerarşisinde yemek yemekle eşdeğer siradanlikta. Erkek bu denli sıradan bakabiliyorken kadın bakamıyor bunu kast ediyorum. Evlilik dışı cinsel ilişki yaşarsa fahişe olacağını düşünen bi kadına cinselliğe sıradan bakıyor diyebilir miyiz? Alfa kadın mi derler ne derler, sevdiği adamla özgürce cinsellik yaşayıp, yürümeyince yollarını ayırıp önüne bakabilen, partnerini evine bırakabilen,hesap ödeyen vb. güçlü kadın sayısı çok az. Baktığın zaman çok sıradan bi insan evladı fakat en başta kadınlar olmak üzere bi çok insanın hazzetmedigi,ahlaksız diyebildigi kadın tipi. Erkeklere iyi güzel bok arıyorsunuz da, cinsiyetinize en büyük kötülüğü basta anne rolüyle kendiniz yapıyorsunuz. Oğlunu kızlarla yiyisiyo diye öven bi anne, kızını bi erkekle el ele tutuştu diye döven de anne. Yasayamadiginiz hayatlar için hemcinslerinizi en iğrenç dedikodulara malzeme eden de sizlersiniz. Biraz özeleştiri tşkler.

Konu şey gibi olmuş evet biz erkekler yapıyoruz ama neden yapıyoruz bir sorun? :d
Demiyor ki kendi uçkurumun peşine düşüyorum, aaaa hayır kadın bizi onunla kullanıyor diyor.
Hayır tatlım siz basit varlıksınız, lamı cimi yok.
Bu konu başlığının cevabı da bu.
Ayrıca kimin ne düşündüğü de kim anlam yüklemiş de kim dümdüz geçmiş de umrumda bile değil. Yorumları okuyunca cevap vermek istedim. Yoksa isteyen istediğini yapsın.
Siz daha sistematik ve ritüelist bir bakış açısı ile duygu butunlugunu koruyarak ciktiginiz bu dikenli yolda yururken, attiginiz emin adimlar ile erkek baskiciligi ve somurusunu zeybek gibi bir durusla haykirarırken kayseri de bir düğün sonrası kız evi;
Screenshot_20230118_061649_com.facebook.katana_edit_1424649628387822.jpg

Siz daha sistematik ve ritüelist bir bakış açısı ile duygu butunlugunu koruyarak ciktiginiz bu dikenli yolda yururken, attiginiz emin adimlar ile erkek baskiciligi ve somurusunu zeybek gibi bir durusla haykirarırken kayseri de bir düğün sonrası kız evi;
Ekli dosyayı görüntüle 75506

Bunu ima etmedigimi çok iyi biliyorsun Xast.
Sadece erkek ihtiyacını karşılayıp geçer kadın ise buna ×20 anlam yükler. Çünkü yıllarca erkekler tarafından ikinci plana atıldığı için yaptığı her şeyde kadın kendisini değerli hissetmek istiyor. Erkeğin böyle bir amacı yoktur, çünkü o doğduğundan beri zaten güçlü olduğunu öğrenmiştir. Kendine guvenmiştir. Ama kadın belki de kendi potansiyelini keşfetmesi yıllarca süreceğinden yaptığı en ufak bir işte bile onay beklemektedir.
Bunu onayladığım için ya da çeşitli zihniyetleri hoş karşıladığım için de söylemiyorum. Ancak ne yazık ki toplumsal cinsiyet rollerinin uzantısı olarak görüyorum. Xast, senden yapabildiğim sürece varım demeni beklerdim halbuki.

Hele şükür realist bir kadın yorumu okudum.
Teşkler Publisher

Bunu ima etmedigimi çok iyi biliyorsun Xast.
Sadece erkek ihtiyacını karşılayıp geçer kadın ise buna ×20 anlam yükler. Çünkü yıllarca erkekler tarafından ikinci plana atıldığı için yaptığı her şeyde kadın kendisini değerli hissetmek istiyor. Erkeğin böyle bir amacı yoktur, çünkü o doğduğundan beri zaten güçlü olduğunu öğrenmiştir. Kendine guvenmiştir. Ama kadın belki de kendi potansiyelini keşfetmesi yıllarca süreceğinden yaptığı en ufak bir işte bile onay beklemektedir.
Bunu onayladığım için ya da çeşitli zihniyetleri hoş karşıladığım için de söylemiyorum. Ancak ne yazık ki toplumsal cinsiyet rollerinin uzantısı olarak görüyorum. Xast, senden yapabildiğim sürece varım demeni beklerdim halbuki.
Ben tam olarak bir şey söyleyebilecek konumda değilim asfkj
Siz ne diyorsanız doğrudur. Neye nasıl anlam yükleyecekleri kişinin ne için yaşadığına bağlı. X20 anlam yukleyen de gördüm X0 anlam yukleyen de.
X15 anlam yukleyen erkek de gordum ama kadınlara nazaran tüfek doldur boşalt talimi yapan erkekte. Bilmiyorum sanırım siz gözlemlediğiniz kadarını yorumluyorsunuz. Yani daha çok tarlaya gidip çalışırken köy kahvesinde oturan adamin aksam eve gelip hanim sicak suyu hazirla geliyorum'u yasayan kadından bahsediyorsunuz. Günümüz de artık pekte bir ayrım kalmadı o konu da artışta olmadı ama bazı şeyler eskiye göre değişti. Benim istediğim herkes bir anlam yuklesin ve ritüelin sonunda birlikte sigara içerken maç esnasında ki tartışmalı pozisyonlar hakkında istişare yapsın efenim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben bir garip anlatıcıyım

Nasil bir annam mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri