Kadınlar cinselliğe çok anlam yüklüyor

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serçeyi hangi erkek üzdü
çıksın 1 adım öne

imam kallavi sağlam nakavt etmiş yalnız

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Baskılar bizi yıldıramaz..

İmza @Serçe reyiz

• Kahkaha
Gülüyorum şuan zaten sinirimi bozdunuz imamla ikiniz

buradaki anlam olgusu ne?
toplum tarafından tabu haline getirildiği için ve konuşulmasi dahi ayıp sayıldığından cinsellik düşünmemeyi bir mecburiyetmis gibi düşünmek mi? yani doğru kişi ya da tek kişi beklemek gibi bir anla. yükleme mi?
yoksa pozitif anlamda seks çok güzel diyerek yüceltmek mi? bu arada kadınlar cinselliği bir güç olarak kullanıyor. bunu daha önce de söylemiştim, çoğu kadın bu gücü kullanmayı seviyor

buradaki anlam olgusu ne?
toplum tarafından tabu haline getirildiği için ve konuşulmasi dahi ayıp sayıldığından cinsellik düşünmemeyi bir mecburiyetmis gibi düşünmek mi? yani doğru kişi ya da tek kişi beklemek gibi bir anla. yükleme mi?
yoksa pozitif anlamda seks çok güzel diyerek yüceltmek mi? bu arada kadınlar cinselliği bir güç olarak kullanıyor. bunu daha önce de söylemiştim, çoğu kadın bu gücü kullanmayı seviyor
Ne yani cinselliğin gücü adına mı diyorlar Sjsjsj

Kadın cinselliği silah olarak kullandığı için, kendisi istiyor zaten bu yüceltme işini.

Hak etmeni istiyor.

Bedava diil diyor. Ugrasacaksin. Yatırım yapacaksın diyor.

Rusya'nın doğalgaz tehdidi gibi ister verir ister vermem yada kısarım vanayı diyor. Gaz fiyatını ben belirlerim diyor.

Genc kardeşlerim. Bunlar boş blöfler. O gazı mecbur satacak. Naapacak turşusunu mu kuracak. Alışverişte isteksiz olan kadına para ve zaman harcamayın. Yol verin gitsin dağa taşa sürtünsün.

Ozaman şöyle deyim kadınlar ne yapıyorlarsa iyi yapıyorlar siz iflah olmazsınız Sjssjjs

Çok acımasız olmuş o Sjsjsj

acımasızlık değil.
insan gücü elinde tutmaya çalışan bir varlık, bunun için belli şeyleri güç unsuru olarak belirler
kimi parayı, kimi bilgiyi kimi de cinselliği.
kadınlarin çoğu güce ulaşmak, elinde tutmak için cinselligi kullanır demek istedim

acımasızlık değil.
insan gücü elinde tutmaya çalışan bir varlık, bunun için belli şeyleri güç unsuru olarak belirler
kimi parayı, kimi bilgiyi kimi de cinselliği.
kadınlarin çoğu güce ulaşmak, elinde tutmak için cinselligi kullanır demek istedim
Erkekler de cinselliğe ulaşmak için parayı ve birçok unsuru kullanır fakat bazı duygusal normlar için geçerli değil bu söylediklerin senin örnek verdiklerin menfaat ile çalışan bireyler. Haklısın da

Sözün içeriği doğru olabilir. Biz işimiz bittiğinde kalkıp, giyinip, gidebiliriz. Onlar sorumluluğu üstlenmek zorunda kalıyorlar.
Belki biz önceden çok anlam veriyoruz ve sonra unutuyoruz, onlar da sonrasında anlamlandırıyor. Böyle de olabilir.

Ama, benim hatun kesinlikle "sevişsin ama sevmesin demez" orasını biliyorum. Gelir, gözlerimi oyar. Çoğunluk farklı ımıdır? bilemem. Karadenizli kızlar öyle değiller. O araştırma bizim yöremiz için geçmez.

• Beğen
Kadın cinselliği silah olarak kullandığı için, kendisi istiyor zaten bu yüceltme işini.

Hak etmeni istiyor.

Bedava diil diyor. Ugrasacaksin. Yatırım yapacaksın diyor.

Rusya'nın doğalgaz tehdidi gibi ister verir ister vermem yada kısarım vanayı diyor. Gaz fiyatını ben belirlerim diyor.

Genc kardeşlerim. Bunlar boş blöfler. O gazı mecbur satacak. Naapacak turşusunu mu kuracak. Alışverişte isteksiz olan kadına para ve zaman harcamayın. Yol verin gitsin dağa taşa sürtünsün.
Harika tespit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri