Kadınlar çabuk sıkılır!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Ruh halinin tutarsız olması bir şeylerden emin olamamaktan kaynaklanıyor. Sizin gibi düz mantık değiliz ayrıntılar bizim için önemli. Hafızamız da sizinkinden çok daha güçlü olduğu için unutmuyoruz iyiyi, kötüyü. Bir davranışımızın altında sadece bir neden olmuyor o yüzden. Anlamak isteyen her türlü anlıyor anlamak istemeyen de siz çabuk sıkıldınız, siz degişkensiniz deyip sıyrılıyor işin içinden işte.

Peki bizim tutarsızlık göstermememiz, her şeyden emin olduğumuz anlamınamı geliyor?
Hayır tabii ki, sadece her şeyi sizin gibi sorun haline getirip büyütmekten hoşlanmıyoruz.
Evet düz mantığız ve bunu hiçbir zaman inkar etmedik ki.
En azından sizin gibi her şeyi kurcalayıp, nerden ne sorun yaratırız diye çabalamak yerine sessiz kalmayı tercih ediyoruz.
Yani çok konuşuyor ve mutlaka bir şeyler buluyor olmanız, haklı olduğunuzun göstergesi değil.
Keşke bunu bi kabul etseniz.

Peki bizim tutarsızlık göstermememiz, her şeyden emin olduğumuz anlamınamı geliyor?
Hayır tabii ki, sadece her şeyi sizin gibi sorun haline getirip büyütmekten hoşlanmıyoruz.
Evet düz mantığız ve bunu hiçbir zaman inkar etmedik ki.
En azından sizin gibi her şeyi kurcalayıp, nerden ne sorun yaratırız diye çabalamak yerine sessiz kalmayı tercih ediyoruz.
Yani çok konuşuyor ve mutlaka bir şeyler buluyor olmanız, haklı olduğunuzun göstergesi değil.
Keşke bunu bi kabul etseniz.

Huhuv beyefendi lütfen sakin olabilir misiniz acaba? Bugün içinize ne kaçtı böyle? Neden hırsınızı benden çıkarıyorsunuz? Ben az bilen kadın hiç görmedim hep çok biliriz ne yazık ki bunun bir çaresi yok. Detaycı olabiliriz ama sorun haline gelebilmesi için sizin mutlaka bir şey yapmış olmanız gerekiyor. Sebepsiz çıldıran kadın yoktur efendim mutlaka karşısında bir şeyler yapıp ben ne yaptım ki saflığıyla ona bakıp daha da çıldırmasına neden olan bir erkek vardır.

Huhuv beyefendi lütfen sakin olabilir misiniz acaba? Bugün içinize ne kaçtı böyle? Neden hırsınızı benden çıkarıyorsunuz? Ben az bilen kadın hiç görmedim hep çok biliriz ne yazık ki bunun bir çaresi yok. Detaycı olabiliriz ama sorun haline gelebilmesi için sizin mutlaka bir şey yapmış olmanız gerekiyor. Sebepsiz çıldıran kadın yoktur efendim mutlaka karşısında bir şeyler yapıp ben ne yaptım ki saflığıyla ona bakıp daha da çıldırmasına neden olan bir erkek vardır.

Yani o namlunun ucu illa ki bize dönük olacak.

Sıkıldım valiz hazirlamam gerek cok useniyorum.

Arkadaşlar kadınları menmun etmek mümkün değil, japon bilim adamlarına tüm özelliklerini kadının söylediği, istediği şekilde programlanmış "robot adam" yapsan bir hafta sonra ondan da sıkılır. O yüzden anı yaşayıp çok kafaya takmamak lazım, delirtti ulan bu kadınlar bizi.

Yeni aldigim hirkanin zinciri elimde kalacak cok can sıkıcı bir durum

Asma kilit ile tuttur diğerine.

Geri